Следва

#UNSMOKE your world for the Beauty: Митко Дамов

WIN IT: Да се поглезим в COCO!

COCO в трите си бюти локации COCO Dry Bar, COCO Nail House и COCO Nail Academy, е дом на всички женски удоволствия, а и още нещо.

All About Life преди 4 години

Витаещата във въздуха позитивна емоция, момичешката атмосфера и еталонът за професионална грижа са все хайлайти, които като магнит ни привличат ден след ден, увещавайки да отделим малко скъпоценно време за себе си, въпреки така динамичното ежедневие.В подробности за най-новата придобивка към семейството на COCO - COCO Nail Academy, разказваме ТУК, а междувременно решаваме да поглезим една от вас с разточителен бюти ваучер за маникюр и педикюр с гел лак именно там - Лозенец, ул. Козяк, бл. 112 (не се бъркайте с номер 112, по навигация е на номер 1). Екипът от професионалисти, наричани още COCO момичета, ще се погрижи целият процес на разкрасяване да задоволи и дори презадоволи сетивата ни - от прекрасния елегантен интериор, до любезно поднесената чаша ароматно кафе и личното отношение, като добавка към най-добрата грижа, на която ръцете и краката ни някога са се радвали.Условията за участие за разкрасяващата наслада в Инстаграм играта ни изискват да последвате личния ни профил @viewsofia, както и този на @coconail.sofia, да харесате поста с публикацията и да го коментирате с името на приятелки, които виждате като достойни за прозвището #cocoмомичета (обичат вскякави модни и козметични глезотии, разкрасителни процедури и тем подобни малки момичешки радости). Очакваме коментарите ви под поста в Инстаграм и даваме старт на играта точно в този момент, като щастливката сред вас ще бъде избрана следващия вторник (22.10).Успех!

More All About Life

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 11 часа

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 1 ден

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 1 ден

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.

Възходът на съвременния стоицизъм

All About Life преди 3 дни

В разгара на многопосочните кризи, една древногръцка философия, която се застъпва за устойчивост и приемане, идва отново на мода. Всеотдайният стоик Наташа Бърд задава въпроса доколко принципите всъщност ни служат, на нас и на света, в който живеем.