Следва

Големите любовни истории: Хоакин Финикс и Руни Мара, най-интригуващият романс в Холивуд

Дженифър Лопес, една булка на 50!

На тази пищна латина й отива всичко!

Celebrities преди 4 години

Дори й супер натруфената сватбена рокля в стилистиката на индийски сериал, в която я виждаме на тези снимки.

Всъщност, през септември Дженифър започна работа над нов филмов проект - комедийната мелодрама "Омъжи се за мен". Във филма Лопес е в ролята на известна певица, която, ама съвсем в навечерието на брачната церемония узнава, че младоженецът-рокер, този сладур, й изневерява на ангро.


Абракадабра, Джей Ло използва ТОЗИ бронзър


За отмъщение, булката решава да накара първия срещнат мъж да се омъжи за нея. Е, стигаме до готин даскал по математика (в ролята Оуен Уилсън), срещата с когото напълно променя живота на героинята.

Снимките, на които виждаме Дженифер, 50, като пищна булка, са от вчера, по време на поредната порция снимачна работа на "Омъжи се за мен". Сериозна и хубава, актрисата се размята с повече от обилната рокля в цвят слонова кост, облята в кристали и с подчертана гръд, и това й отива, сякаш няма да е лошо да я видим и в реална сватба.

Какво пък, връзката с Алекс Родригез, 44, е вече на почти три години - припомняме първата им публична поява, и изглежда пълноценна и щастлива. При това, още през март тази година джентълменът направи предложение за ръката и сърцето на любимата си, което актрисата коментира почти веднага в интервю: "Заникъде не бързаме. И двамата гледаме на брака като на нещо вечно и фундаментално, затова и държим всичко да е направено добре и без бързане." Като при това добави, че и за двамата, рожби на традиционни латиноамерикански семейства, бракът е от извънредно значение и че те обезателно ще го направят.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.