Безупречна Летисия Каста, 41, за Madame Figaro

Безупречна Летисия Каста, 41, за Madame Figaro

Топмоделът с нова сесия за списанието

Отдавна не сме чували (и споменавали поради тази причина) името на 41-годишната Летисия Каста да се забърква я в моден проект, я в някоя социална кауза... че дори в скандал. Днес е щастлив ден! Моделът и актриса разхвърля "дрехи и задръжки" за френското издание Madame Figaro.

В илюстриран с радващ окото брой кадри разговор, топмоделът откровеничи за семейството, изкуството, феминизма и възрастта, като основен фокус е колекцията-колаборация с IKKS - Letitia.

Ето какво разказва Каста:

За възрастта
"Нямам проблем с това да изрека на глас, че съм на 41. Притеснението ми за шоубизнеса е, че толкова циклим върху тези цифри. Важно е кои сме и как се чувстваме. Защо трябва да оценяваме жените по възраст? СПРЕТЕ! Това не е правилно. Чувствам се много комфортно "в годините си".

Никой не пита мъжете например, как се чувстват на 40. Тях не оценяваме по ЕГН-то."

За феминизма
"Живеем в епоха на ужасно пуританство... Постоянно ни съдят - като на съдебен процес. Постоянно се опитват да ни вкарат в някакъв шаблон. Но в живота съществуват много нюанси. Темата за сексуалността и стереотипите е важна. Много."

За семейството и децата
"Разговарям много открито с децата си. За да може утре - или когато се влюбят, да погледнат любовта право в очите, не да се чудят как да се справят с чувствата си. Това е най-прекрасното нещо, на което можем да научим децата си. Да бъдем искрени. Децата ми говорят честно с мен и аз им отвръщам със същото."

За изкуството

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.