Следва

Петъчна доза секс: Джон Траволта, you're the one that we want!

Кои ще са победителите на DIBLA DESIGN AWARDS 2019?

Покани за Церемонията вече можете да откриете на тикет порталите

All About Life преди 4 години



Моментът, делящ ни о звездния миг да научим имената на най-добрите в областта на интериорния дизайн, все повече наближава. Това ще се случи по време на грандиозната церемония Dibla Design Awards 2019, организирана от Националната платформа за интериорен дизайн "Дибла", която ще се проведе на 21 ноември 2019 г. в Sofia Event Center.

За четвърта поредна година истинските ценители на стила и естетиката ще могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Стилната атмосфера ще бъде допълнена от професионални водещи, алтернативна джаз група и коктейл с първокласни напитки. Dibla Design Awards е не просто истинско удоволствие за сетивата и добрия вкус, но и практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера.


Покани за Церемонията ще откриете на bilet.bg, 21 ноември 2019 г. от 19:30 часа в Sofia Event Center




Тази година сред 16-те опитни български и чуждестранни дизайнери, архитекти и авторитетни преподаватели, членове на журито, откриваме и истински световни звезди в бранша. Кои ли проекти са привлекли вниманието на скандалния и провокативен Карим Рашид, Федерико Делроссо – един от десетте съвременни дизайнери, променили света, и Атила Верес, румънския продуктов дизайнер, работил за марка от величината на BMW? Какво мислят за нивото на дизайна в България ръководителят на магистърската програма за интериорен дизайн в Академия "Домус"  Хасегава Аой и президентът на FESPA Кристиян Дуйкарт? Всички те имат нелеката задача независимо да оценят постъпилите проекти в разделите "Жилищен интериор" и "Обществен интериор", отдавайки значение на общо въздействие, цялостност и оригиналност. Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е красноречиво доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на съревнованието Dibla Design Awards.


Стихията в света на дизайна: Карим Рашид




Несъмнено, признанието "Дизайнер на годината" е едно от най-желаните и престижни отличия за бранша в България, откакто съществуват Националните награди за интериорен дизайн Dibla Design Awards. И тази година то ще бъде присъдено въз основа на опит, професионализъм и успешно популяризиране на българския дизайн на международна сцена.
Както всяка година, всички проекти, достигнали до етап журиране в Dibla Design Awards 2019, ще бъдат публикувани на сайта на съревнованието dibla-awards.com и на страниците на Албума на Церемонията, който по традиция попада в ръцете на всички над 650 специални гости на събитието – представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Най-добрите проекти ще бъдат поместени в Годишния каталог "Най-доброто от интериорния дизайн за 2019".

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.