Уличният стил на звездите: Джей Ло, перфектна до доказване на противното

Уличният стил на звездите: Джей Ло, перфектна до доказване на противното

#jlothegoddes

Покрай световните премиери на Hustlers/"Да свалиш Уолстрийт" гардеробът на Джей Ло се превърна в неизчерпаем източник на вдъхновение - откроява се сериозна стилова градация при певицата, която, да, винаги е изглеждала зашеметяващо, но едва преди броени месеци започна да експериментира с материи, кройки, цвят, марки дори. Освен проверените и отиващи й комбинации, на които залагаше преди - обичайното Versace, очертаващи я прозирни рокли, джинси + риза и Louboutin, в гардероба на Джен срещаме все по-строго следване на тенденциите и модата в качеството й на мода, а не просто на "обличане".

Тази седмица в Ню Йорк Лопес се появява в забележителен тъмнозеленн ансамбъл, съчетаващ в монохромната си същност пуловер с екстравагантна украса от пух и тъничко коланче в талията, сатенен палацо панталон от Sally LaPointe и обувки в същата гама от Jimmy Choo. Акцент е мини чантата със зебров принт - Longchamp, модел LE PLIAGE APPALOOSA.

50-годишната актриса е придружена от Еми, 11, чиито успехи често събират иначе разделените Лопес и Марк Антъни на едно място. Припомняме ТУК.

0

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.