Абракадабра, Джей Ло използва ТОЗИ бронзър

Абракадабра, Джей Ло използва ТОЗИ бронзър

God bless Jennifer Lopez!

Ако в гривата на Джей Ло има дори един нацъфтял косъм, то нивото на съдържащ се блясък в него със сигурност е по-високо, отколкото в телата на повече от нас като цяло.

За човек, който е избран за водещ изпълнител в полувремето на Super Bowl и вероятно ще бъде номиниран за Оскар, а само преди седмица дефилира за Versace, Джей Ло изглежда доста добре отпочинала. Нюд глосът й винаги изглежда перфектно нанесен, коректорът блестящо фиксиран, кожата й не се разделя с меката хидратация, с която и ние бихме се хвалили, ако пиехме достатъчно вода. На миналоседмична конферентна среща с бюти и модни редактори, сред множеството двойки въпроси-отговори в съзнанията ни се открои една. Въпрос, който мъчи целокупното женско население от началото на 90-те насам: "Какъв бронзър използва Дженифър Лопес?"

"Продуктът, без който не мога да живея? Обожавам един от бронзантите на Serge Lutens. Не знам дали знаете кой е", казва JLo. "Не е нищо фенси."

Бронзърът, сътворен от легендарния френски парфюмерист Серж Лютенс, струва 170 щатски долара (или 304 български лева). Предлага се онлайн ТУК, на официални сайт на Lutens, и ТУК, в Barneys NY.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.