Следва

Най-якото средство против стареене на Ким Кардашян: Morpheus8 и работи ли наистина

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Celebrity beauty преди 10 месеца

"Ариел е най-малката от сестрите русалки и искахме да създадем ефект на грим без грим с намек за красотата на сирена, така че резултатът да е лъскав, изящен и младежки", споделя гримьорката Кат Али за грима на новата малка русалка (четете още: Критиците за римейка на "Малката русалка" с тъмнокожа актриса - не всичко е толкова лошо).

При създаването на вълшебната визия на Бейли екипът от гримьори се фокусира върху кожата, като я почиства с мицеларна вода, след което нанася хидратиращ крем Glossier Priming, успокояващ крем за околоочен контур Avène и балсам Glossier the Balm Dot Com.
За топлия и сияен поглед на Бейли Али разчита на сенките за очи Eye Color Quad Eyeshadow в цвят Suspicion на Tom Ford, и отбелязва, че тези, които пресъздават визията у дома, трябва да използват пръстите си за нанасяне, за да извлекат максимална полза от продукта, като елиминират всички по-груби линии от нанасянаето с четка.

Финалният щрих във визията са устните. "За устните Хали много хареса идеята за видима линия на устните, малко по-тъмна от собствения ѝ цвят, за да се придаде деликатна изразителност, така че използвах MAC Cork, а след това нанесох червило Chanel 174 Rouge Angelique", издава Кат Али.

Приглушеният блясък на грима се допълва от естествените кичури на Бейли. Стайлингът на косата, от своя страна, е дело на стилиста Камил Френд. Изразителният цвят на косата се постига чрез използването на няколко нюанса екстеншъни, увити около кичурите на Бейли. Също така, са добавени различни текстури коса, за да се осигури максимално свободно движение под водата.

Така че, ако сте си мислили, че русалките се нуждаят от прекомерен блясък, помислете отново - съвременната русалка подчертава естествените си черти както над, така и под водата.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 11 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи