Следва

Hair trend report: простата къса причесчица на Джиджи Хадид

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Celebrity beauty преди 1 месец

Какъв е първият ви спомен за мирис?

Виктория Бекъм: "Когато бях дете през 80-те, аз и сестра ми седяхме на леглото на майка ми и я гледахме как се облича за вечерта. Спомням си, че тя имаше прекрасна тоалетка с огледало,където всичките ѝ парфюми бяха наредени, включително Poison от Dior и Black Opium на Yves Saint Laurent. Тя обичаше грима и дрехите. Винаги носеше сака с големи рамене, много велур, поли и обици. Това е първият ми спомен, свързан с парфюмите".

Чрез всеки парфюм разказвате за вашата любовна история с Дейвид. Защо решихте да разкриете този интимен аспект от вашия живот?

"Отдавна искам да създавам парфюми под собствената си марка. Всъщност започнах да работя по трите парфюма още преди да стартирам козметичната си линия. Още от първата среща с Жером Епинет (парфюмерът на Victoria Beckham Beauty), ние говорихме за тези лични истории и спомени, исках те да бъдат основата на създаването на парфюмите. Това беше най-правилният момент да разкажа тези истории. Парфюмите са автобиографични".

Вие и съпругът ви Дейвид създадохте парфюм през 2006 г. в сътрудничество с групата Coty, наречен 'Intimately Beckham'. Кое е различното този път?

"Създадох тези аромати независимо, което ми позволи да работя с невероятен парфюмер, а самите парфюми са истинско отражение на моята марка. Беше много вълнуващо да работя по целия проект - от снимките за кампанията със Стивън Клайн до дизайна на бутилката. Хареса ми процесът на създаването и стартирането на тази следваща глава на моята марка".

Кога носите всеки от парфюмите?

"Определено нося и трите аромата за различни поводи. Обръщам се към Suite 302 за романтична среща и за през зимните месеци. Носих Portofino много пъти миналото лято, особено на почивка, той е толкова свеж и лек, но все пак има невероятно дълготраен аромат. И често нося San Ysidro през деня. Всъщност, и днес съм с него!"

Открихте старта на вашата колекция в Париж. Каква е връзката ви с този град и с Франция?

"Аз и Дейвид обичаме да пътуваме до Франция и по-специално Париж, който е много специален град за мен. Толкова много, че парфюмът Suite 302 е наистина любовното писмо до Париж от мен и Дейвид. Този град е нашият мирен рай. Винаги сме посещавали Париж за кратко. Това е наистина магически град и е много близък до нашите сърца, особено след като представих марката си на Седмицата на модата в Париж".

Какво мислят Дейвид и вашите деца за новия проект?

"Ние сме много сплотено семейство. Те силно подкрепят моята марка. Всички се подкрепяме взаимно в работата и проектите си".

Каква е вашата рутина за красота?

"Научих се да се грижа много добре за кожата си. Опитвам се да избягвам тежки фондьотени и коректори и вместо това наистина се старая да обгрижвам кожата си възможно най-добре. За мен това започва с козметиката: първо, нанасям на лицето си мощния подмладяващ серум Victoria Beckham x Augustinus Bader Cell. Това, което ми харесва за него, е че изобщо не е лепкав, а е по-скоро е като напитка за кожата ми. Забелязах, че има голяма разлика откакто го използвам, по отношение на фините линии около очите ми и размера на порите на носа ми. След това нанасям крема на Augustinus Bader, следван от омекотяващия подмладяващ крем Victoria Beckham x Augustinus Bader Cell, като нанасям допълнителен слой от продукта върху скулите и в средата на носа. Това стяга и повдига кожата, като създава илюзията на хайлайтър".

Какъв е най-добрият съвет за красота, който някога сте получавали?

"Гримьорката, с която работя, нарича себе си „руж полиция“. Тя ме научи, че определено „по-малкото е повече“.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 11 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи