Следва

Цветенца: 25 красиви маникюра за напролет

Hair trend report: простата къса причесчица на Джиджи Хадид

Дамите с тънки прави коси, къде сте? Това е за вас >>>

Hair преди 1 месец

Джиджи Хадид е прочута с дългата си руса коса, с която обаче реши да се раздели, за да приеме най-търсената стилизация за сезона - посвещаваме тази късичка статия на късите прически, защото винаги се притесняваме да режем, но никога не сме съжалявали, когато референцията е правилна.

С публикация в профила си в Instagram успешният модел сподели с тези, които я следваме, промяната, на която се е осмелила във визията си. На мястото на дългата й коса, разделена на път, виждаме лека момичешка прическа, не твърде максимално къса, но достатъчно, за да подчертае сиянието, което лицето придобива през пролетта, и да придаде на косата въздушен стил, който носи всъщност голямата разлика.

Не след дълго в коментарите се появиха нейни приятели като Хейли Бийбър и Кайли Дженър, които изразиха ентусиазма си от новата прическа на любимата мис. Бийбър всъщност е първата, която предприе това непретенциозно решение миналата година, давайки старт на тенденцията Къса коса, която е безпроблемна и без прекалено строга форма.

Ако мислите да се решите и вие на стила на Джиджи, имайте предвид, че той изглежда еднакво добре с централен път, както и със странична раздяла на косата. Силната страна на късото е, че описва лицето без да прекалява, като същевременно изглежда timeless и изтънчено. Допълнително, тази коса е идеална за права и тънка коса, тъй като придава необходимия обем и сладурско движение. 

More Hair