Следва

Петъчна доза секс: "Всичко е въпрос на техника", Алисия Викандер

We love: Наоми Уотс в съвършената рокля на Bambi Awards

Романтичната визия на актрисата е от типа "на-мен-може-би-няма-да-ми-отива-но-е-божествено!"

Celebrities преди 3 години

Bambi Awards иначе е най-старата и престижна немска награда в областта на средствата за масова информация, която се връчва от 1948 година и е учредена от Hubert Burda Media.


Кралица Матилда на Белгия



Сред лауреатките тази година (на 71-вото издание на Наградите Бамби) са белгийската кралица Матилда, много елегантна в черно-бялата креация от Carolina Herrera, и отличена за невероятната си благотворителност, певицата Сара Конър и холивудската актриса Наоми Уотс.


Сара Конър



Наоми получи наградата в категория "Чуждестранна актриса" за "невероятната настойчивост, служеща за пример на младите таланти"


Наоми Уотс

Да прегърне златната статуетка във вид на сърна, традиционно изпълнена от Chopard, актрисата се появи в невероятно нежна млечнобяла рокля, естествено, от Dior, и съответни обувки от марката на висок ток в телесен цвят.



Компания на цялата тази красота правят небесносиният клъч и бижутата на Chopard.

More Celebrities

Изабела Роселини за Vogue Italia: “Благодаря, че оставихте бръчките ми!“

Celebrities преди 7 часа

Спомени, страсти и много смях от една жена, която е главната героиня на 38 корици на Vogue. Актриса (с предстоящ филм), режисьор, модел, етолог: дами и господа, представяме ви завръщането на завладяващата Изабела Роселини!