Икона: Дженифър Лопес за GQ

Икона: Дженифър Лопес за GQ

#gqicon

Тя е най-отпред, съвсем логично, след цялата силна година...

50-годишната Дженифър Лопес стои убийствено секси на корицата на GQ, както и на нарочната сесия вътре в списанието, чиято идея е да стане ясно защо именно Лопес е Икона на годината на мъжкото издание.

В прилежащото към кадрите интервю, Джей Ло разказва за предстоящата й поява на Super Bowl, за 50-те като цифра в календара на живота и за огромното количество работа, която върши.

На въпрос дали хората я съветват да не е чак толкова отворена на своята възраст, звездата казва: "Да, всички. Всички мъже /смее се/. Не, не е вярно. Всъщност, правят го жените. Чувам следното: "Наистина ли искаш да подчертаеш това?" Не разбирам, всички знаят на колко съм години, в какво е проблемът? В тази индустрия, като навършиш 30, всички смятат, че си дотам. Не мога да ви изброя многото пъти, в които съм усещала как хората си мислят: "Край с нея, приключено е." Но това е толкова хубав период в живота на жените. Артистите, особено жените, стават много по-добри, когато пораснат и съзреят. Те откриват собствената си сила и разбират, че имат какво хубаво да дадат на света, което е само тяхно, лично, преживяно. И аз чувствам същото. Няма нужда да ви е срам от това докъде сте стигнали. Винаги ще има хора, които ще ви кажат Не, НЕ можеш, или НЕ трябва. Без съмнение, това ще го има. Без значение какво говорят другите, трябва да имате увереността: "Това е твоето мнение, аз ще действам както съм решила. И независимо от всичко, ще успея. Можеш да постигнеш невъзможното. Защо не?"

За скоростното си темпо на работа: "Аз съм невероятно нетърпелива. Искам всичко, сега. Трудно ми е да толерирам бавно темпо. Много се нервирам."

За предстоящата поява заедно с Шакира на полувремето на Super Bowl: "Невероятно е, че две Латини ще пеят на Super Bowl в Маями. Ще имаме 12-14 минути да накараме хората да разберат стойността ни на тази земя... Мисля, че ще бъде прекрасно събитие."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.