Следва

Happy RIU Year!

Ваканцията на известните: Даутцен Крус, мини лео бикини и изобщо ода за идеалното тяло

В случай, че решим да кажем твърдо сбогом на мекиците...

Celebrities преди 4 години

Може и да постигнем нещо като това съвършенство, с уговорката, че само без бухти не може, трябва и спорт!

Иначе, много красивата 34-годишна Даутцен Круз се радва на почивка на Ибиса. Холандският супермодел е на Средиземноморския остров, за което много й се радваме, защото къде да си в края на ноември, ако не там, като се подвизава в тънкостенни бански, защото с какви да си, ако си в подобна форма.

Дълги тренировки и страхотевичен режим, първо, после слънчице, туй-онуй... приятна и оправдана взаимовръзка, която, визуализирана тук под формата на такава гореща красота, ни кара да се замислим толкова далеч ли е лятото, колкото всъщност си мислим, че е... и дали да не вземем мерки по-отрано, че и ние харесваме леопардови бикини и островчета като това.

Условието - тънка талия, стройни крачета, акуратно кокче, за да подчертаем изящната линия на шията, слънцезащитни очила, бански с палави връзки.

И никой да не мърда! Отсега.

More from View Sofia

Истории от живота: Карен Мюлдер, от супермодел през клиника за душевно болни и накрая до щастието никой да не те познава

Celebrities преди 2 години

Снежната кралица на модата, синеокия ангел, първият модел с крила на Victoria's Secret... Приказната Карен Мюлдер има кратка, но изумителна кариера, която вероятно щеше да се развие по различен начин, ако движението #MeToo имаше днешната си сила. Всъщност хорандката е неговият пръв проводник...

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 14 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.