Следва

Дневен ХОРОСКОП - 29.11.2019

Happy RIU Year!

Коледата на Елоиз - не в Plaza, а в RIU Pravets

All About Life преди 4 години

Новата година на Елоиз, за разлика от Коледата, засега не е екранизирана. Ето защо поемаме инициативата и се заемаме с режисурата и сценографията.

Така, в случай, че нюйоркският хотел Plaza е зает, а и за да не се повтаряме, местим сетинга в RIU Pravets. Ролята на порасналата Елоиз доверяваме на Евелин М., като държим и гардеробът й - не че не харесваме стария - да е подходящ за пораснали. Запазваме нивото на автентичност, само леко осъвременяваме.

Кадифеното сукманче заменяме с прозирно Долче с бохемски дизайн (3 822лв. от MyTheresa) и доукрасяваме с чифт обеци от същите двама модни гении и черни обувки със заострен връх, китън токче и богата орнаментика. Косата е прибрана на нисък кок, два кичура галят скулите; червилото - червено, разбира се. Изтегляме прецизна черна линия на всеки клепач, нанасяме спирала - обилно. Нещо ще се случи...

Сюжетната линия се ръководи изцяло от новогодишната програма на РИУ Правец, както следва:

Богато музикално оформление и феерия от звездни изпълнители в Новогодишната нощ, по традиция водена от Богдан Томов. В зала "Правец" освен изисканото меню, докосващо сетивата, Елоиз ще посрещне 2020-то година в компанията на Миро, Преслава, Дани Милев Бенд, ВИВО Монтана, Николай Славеев и Симфоничен оркестър с диригент Огнян Митонов, а в зала "Тера" богатият избор на ястия ще бъде подправен отново с добро настроение и Миро, Преслава, Група АТЛАС, Дани Милев, Богдан Томов, Николай Славеев.

Останалата част от каста се издирва - търсим ВАС!

Всички възможни начини да се "абонирате" за това преживяване са изброени ТУК; или ако се обадите / пишете на: 02/902 41 03 / e-mail: [email protected]. Най-нетърпеливите могат да се "заявят" направо ОТТУК.


На 8-ми декември 2019г. хотел РИУ Правец Ризорт празнува десетия си юбилей и кани всички свои верни приятели на рожден ден с много изненади, започващи с 10% отстъпка от цената за настаняване и от храна и напитки; преминават към отново 10 % отстъпка на всички процедури в СПА центъра и завършват в пиано бара.

Изненади чакат и всеки гост в резервираната от него стая в неделя, 8-ми декември, разбира се!

За финал на празника получаваме възможност да си "доспим" до 2 часа на следващия ден, докогато имаме картбланш да освободим стаята.

Празненствата около рождения ден слагат началото на празничния месец и след всички фирмени партита идва ред на семейната и уютна Коледна седмица от 23-ти до 29-ти
декември
. Храната е по-вкусна от домашната, защото някой друг я приготвя, но със същото уважение към традицията. Времето е само за истински мигове с най-близките, а офертите за настаняване са изкушаващи!

И годината завършва повече от подобаващо с програмата, посочена по-горе!

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.