Следва

Дневен ХОРОСКОП - 22.11.2019

Коледата на Елоиз - не в Plaza, а в RIU Pravets

Може да имаме 99 проблема, но къде да прекараме Коледа, не е един от тях!

All About Life преди 4 години

Слагаме официален СТАРТ на Коледните разговори, подготовки, планове, листове, пожелания и тем подобните с тази публикация. А и как по-добре да започнем, от това къде именно ще я прекараме...

Казват, че щастливите хора са деца, които никога не са пораснали. В духа на Коледа, времето от годината, в което най-много и най-често си пожелаваме щастие - за самите себе си, за другите, за всички - сме решени да преследваме Мисия Щастие до пълен успех.

Много често Коледната вечер се свързва (ние бихме казали "бърка") с трапезарията вкъщи, няколко мързеливи мандарини във фруктиерата и невротично сменяне на телевизионните канали в очакване "да дават нещо по интересно по следващия". А замислете се за Елоиз, за Дънстън, за Кевин... за закуската в леглото в Коледната утрин, за красиво подредената елха във фоайето, за споделеността на празника между всички гости на хотела. Не ви ли се иска да изпълните тази детска мечта?

Красивата хотелска стая, невероятният кетъригн, непознатите лица, гледката от балкона, приключенията, запознанствата - за всичко е помислим друг (това е най-сладкото), за нас остава единствено да изглеждаме абсолютно зашеметяващо.

Освен че сбъдвате собствената си детска мечта, прекарвайки Коледа в хотела на мечтите ви, осигурявате най-най-най невероятния спомен на детето си!

А ако наистина забавлението е толкова голямо, защо да се ограничаваме само до няколко дни? Да го направим цяла седмица! Месец! Година!

Не, тук прекалихме, нека е седмица. Чудите се какво да правите между 20-ти и 29-ти декември? Ние знаем. Осигурете си топла, уютна и изпълнена с много забавления Коледна седмица в РИУ Правец и поглезете детето в себе си с всички възможни удобства, които може да ви предостави хотелът-мечта.


Всички видове резервации, условия и пакетни цени откриваме ТУК или съответно на тел: 02/902 41 03 / e-mail: [email protected]. Най-нетърпеливите могат да резервират и направо ОТТУК.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.