Следва

We love: Наоми Уотс в съвършената рокля на Bambi Awards

Дневен ХОРОСКОП - 22.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В края на една динамична седмица и на прага на нов месец, последен от календарната година, е перфектният момент да започнете с изготвянето на равносметка – не само за седмицата, месеца или годината – цялостно. Макар последен, предстоящият месец обещава да бъде силно емоционално и събитийно натоварен, за което се изисква определена подготовка. Готовността се изразява преди всичко с изпълнението на основните ви задачи и ангажименти от последните десет дни. Днешният ден ще запомните с изненадващи новини или преживявания, които ще оставят траен отпечатък и ще повлияят на събитията с развитие през следващите две седмици. Плановете ви за пътуване през следващия месец ще бъдат потвърдени или ще претърпят друго действие по развитието си. Връзката с мъж, роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв, ще изискват вниманието ви.

Овен, Лъв и Стрелец: добре е да останете вкъщи днес, за да избегнете пътуванията, освен ако не е спешно или работата ви включва пътуване. Петък е благоприятен, стига да не пресирате хората около себе си. Женска фигура от близкото ви обкръжение ще предизвика интересни преживявания и разговори.

Телец, Дева и Козирог: ще потърсите обяснение на думите или действията на човек, с когото сте се срещали или сте говорили през седмицата. Причината е, че имате усещането, че нещо е останало неизказано; че липсва честност или са скрити факти. Не пренебрегвайте желанията и молбите на представителите на Рак, Скорпион или Риби в живота си, особено ако тези хора са част от семейството ви.

Близнаци, Везни и Водолей: здравето ви ще изисква повече и по-съсредоточено внимание днес. Взаимоотношенията ви с представители на Козирог, Телец или Дева ще бъдат напрегнати, неясни или разстройващи за емоционалната ви природа – имайте едно наум. Петък ще бъде добър ден за вашата работа, така че не пилейте времето си!

Рак, Скорпион и Риби: в петък ще се посветите на финанси – сметки, разходи и отчети, но нищо, с което не сте в състояние да се справите. Семейните ви задачи и ангажименти ще бъдат пръв приоритет.

More Astro