Следва

Петъчна доза секс: "Всичко е въпрос на техника", Алисия Викандер

We love: Наоми Уотс в съвършената рокля на Bambi Awards

Романтичната визия на актрисата е от типа "на-мен-може-би-няма-да-ми-отива-но-е-божествено!"

Celebrities преди 4 години

Bambi Awards иначе е най-старата и престижна немска награда в областта на средствата за масова информация, която се връчва от 1948 година и е учредена от Hubert Burda Media.


Кралица Матилда на БелгияСред лауреатките тази година (на 71-вото издание на Наградите Бамби) са белгийската кралица Матилда, много елегантна в черно-бялата креация от Carolina Herrera, и отличена за невероятната си благотворителност, певицата Сара Конър и холивудската актриса Наоми Уотс.


Сара КонърНаоми получи наградата в категория "Чуждестранна актриса" за "невероятната настойчивост, служеща за пример на младите таланти"


Наоми Уотс

Да прегърне златната статуетка във вид на сърна, традиционно изпълнена от Chopard, актрисата се появи в невероятно нежна млечнобяла рокля, естествено, от Dior, и съответни обувки от марката на висок ток в телесен цвят.Компания на цялата тази красота правят небесносиният клъч и бижутата на Chopard.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.