Следва

Street style: color your life

Бъкингамският дворец забрани на Дженифър Мейер да използва снимки на Меган Маркъл за рекламата на бижутата си

38-годишната Херцогиня на Съсекс много обича деликатни бижута и често носи подобни в допълнение на гардероба си.

All fashion преди 4 години



В колекцията й има изделия и на 42-годишната американска дизайнерка и бивша съпруга на Тоби Магуаъйр - Дженифър Мейер. Фенове на нещата, който прави Дженифър, са плеяда холивудски звезди, като дизайнерът от време на време използва снимки на прочутите си приятели за реклама на бранда в социалните мрежи. Естествено, в рекламната машина повече от перфектно се вписва и Меган Маркъл с фотогеничните си снимки, до момента, обаче, в който от Бъкингам не се противопоставиха.

Официални представители на английското кралско семейство са се обърнали към Мейер с настоятелното искане да бъдат свалени снимките на херцогинята на Съсекс от страницата на бижутерийната марка в Instagram.

"Помолихме Дженифър Мейер да премахне изображенията, защото те могат да навредят на Меган и кралското семейство", споделя запознат с журналистите.


Дженифър Мейер

Представител на двореца е потвърдил информацията, че Мейер е нарушила съглашението за конфиденциалност.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.