Следва

Стилът на Мирослава Кацарова

Изморени, но окрилени, Райна и Фери и Светльо дадоха официална пресконференция днес

Малко след победата им снощи, много малко след афтър партито и още по-малко преди много важния кастинг на...

Лица преди 14 години

Малко след победата им снощи, много малко след афтър партито и още по-малко преди много важния кастинг на Фахрадин в Бояна, срещнахме победителите в първото издание на Vip Dance у нас. Неспали, но все още окрилени от изпитите енергийни напитки, те въодушевено (особено Райна) споделиха последните си емоции от шоуто.

Разбрахме, че купонът след победата е продължил в столичен клуб до сутринта, толкова бурно, че дори са изгубили Сашка някъде по пътя, за това тя не присъства на пресконференцията. Затова пък Райна, Фери и Светльо ни разказаха всичко, което искаме да знаем.

Никой естествено не е очаквал победата, но всички са се надявали на нея. Доволни са, че на финала са се изправили именно срещу Мария и Боби, защото според Светльо те са били двата отбора, които от самото начало не са променяли състава си нито веднъж.

По последни данни купата, която беше обявена за издирване в еуфорията около победата, е била грижливо прибрана от организаторите. Фери мисли да я оставят у Райна, за да има причина да я посещава по-често.

Джинсите на Фери са му по-широки с 4 пръста, на Светльо панталоните направо падат, докато Райна е качила 4 килограма, които по никакъв начин не са се отразили на сексапила на певицата. Красавицата вече е отказала щедро предложение за еротична фото-сесия.

Не знаем дали сърцето на Райна е свободно, но знаем, че там вече не е Константин. За съжаление, за дамите имаме лоши новини. Не трябва да кроите дългосрочни романтични планове за Фахрадин, звездата от „Забранена любов” планира следване на актьорско майсторство в Ню Йорк.

Желаем на всички успех за напред, защото са млади, красиви и талантливи и го заслужават.

More from View Sofia

More Лица