Следва

Роман Абрамович, милиардер отникъде: кариера, жени, слухове и факти

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 16

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Антиоксидантният серум A-Oxitive на Avene се бори срещу един от най-големите вредители за кожата - оксидативния стрес. Формулата защитава кожата от вредните влияния на околната среда и мръсния въздух, като едновременно с това подсилва нейната защитна бариера.

Мощното антиоксидантно действие се дължи на витамините С и Е, а обогатеният с GP4G комплекс енергизира клетките, стимулира и подсилва естествените защитни механизми на кожата. Флуидът идва с деликатен аромат и немазен завършек, осигуряващ 24-часова хидратация.

Съдържащата се в серума термална вода Avene го прави подходящ за всеки тип кожа, включително и чувствителната - водата е известна със своите успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства.

При редовна употреба два пъти дневно, формулата доставя следните резултати:
+44% ОЗАРЯВАНЕ още след първото нанасяне;
+26% ПО-ГЛАДКА КОЖА;
-31% ПО-МАЛКО ВИДИМИ ПОРИ.

В ДЕН 16 от View Sofia XMAS Giveaway защитаваме кожата си от оксидативния стрес и й доставяме необходимата доза хидратация с помощта на A-Oxitive от Avene. За реални и прекрасни резултати, участвайте и се убедете сами!

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Първи до Двадесет и четвърти декември!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.