Следва

Наталия Кузнецова, амазонка и половина

Какво ново: IKEA отваря врати във Варна

For all IKEA lovers

All About Life преди 4 годиниDelta Planet Mall
утвърждава лидерската си позиция във Варна с планираното откриване на нова концепция на ИКЕА България в самия търговски център, която следва да замени настоящия център за поръчки. Новият обект ще бъде разположен върху пространство от 8 000 кв. метра, 5 400 от които ще заема магазинът за обзавеждане. Той ще зарадва посетителите си с по-голяма степен на достъпност и удобство. Откриването е планирано за втората половина на следващата 2020 година.


Editor's Choice: Новият каталог на IKEA - лист по лист
Магазинът в Delta Planet Mall ще се различава от конвенционалния формат на ИКЕА, но ще бъде по-голям от настоящия център за поръчки във Варна; ще бъде част от новата стратегия на шведската верига, целяща да бъде по-близо до своите посетители, като им предоставя търсеното удобство и вдъхновение.

"Радваме се, че ИКЕА ще отвори първия си магазин от този нов концептуален формат тъкмо в град Варна. Това е признание за търговския център и чудесна възможност както за бизнеса, така и за посетителите, на които ще подарим едно напълно ново преживяване", споделя Зорана Ждрале Бурлич, Изпълнителен директор на Delta Real Estate."Проектът е отлична и устойчива инвестиция, имайки предвид огромния брой посетители на ИКЕА в България. Тъй като това е нов формат на ИКЕА за България, със сигурност ще допринесе за превръщането на мола в по-атрактивно място за пазаруване," казва Петър Дудоленски, част от AP Investments.


Сладки приказки за интериори с Лидия Манолова


Само няколко месеца преди своя първи рожден ден, Delta Planet Mall бе отличен и от своите посетители, и от строителните специалисти в страната – архитекти и инженери, жури на престижния конкурс "Сграда на годината". Търговският център се утвърди като един от най-предпочитаните от варненци и грабна статуетката в категория "Търговски сгради". Откриването на нов магазин на ИКЕА в търговския център, ще го превърне в още по-атрактивна дестинация за хората от Варна и региона, различна от всички останали подобни проекти на пазара.


Повече детайли за проекта ще бъдат разкривани по време на различните етапи на подготовката на ИКЕА за предстоящото откриване.

More All About Life

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 ден

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.