Следва

2019: годината в кадри

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 21

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Серията Intensive Retinol на Esthederm е специално формулирана, за да обслужи нуждите на застаряващата кожа. Те се изразяват във фини линии, дълбоки бръчки, загрубяла текстура и изтъняла кожа.

Дуото от серум-олио и крем работи в тандем, за да предостави видими резултати, които се струва да се видят. И двата продукта идват с висока концентрация на чист ретинол, стабилизиран в изключително трайни и ценни масла за интензивно подхранване.


Серумът има копринена, немазна текстура - използваме го като първа стъпка в грижата преди нанасянето на крема.


Кремът е богат и плътен, а текстурата доставя изключителен комфорт на кожата. Нанасяме го върху лицето, шията и деколтето след серума като финален щрих в борбата за красива кожа.

ДЕН 21 от #ViewSofiaXMASGiveaway подаряваме серия интензивна грижа за кожата от Esthederm, за да се радваме на красив вид всеки ден, ден след ден!

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Трети до Двадесет и четвърти декември!

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.