Следва

Best Model of The World 2009. Старт!

Sonia Rykiel за H&M стартира с шоу в Париж.

Френската дизайнерска колаборация с модния гигант, която стартира тази събота, бе представена в зашеметяващо...

All fashion преди 14 години

Френската дизайнерска колаборация с модния гигант, която стартира тази събота, бе представена в зашеметяващо шоу в Grand Palais в началото на тази седмица.

Веднага след успеха на разпродалата се колекция аксесоари на Jimmy Choo, H&M ще заситрикели глада на шопинг маниаците с новата си колаборацията с френската дизайнерка Соня Рикел.

Сред 2000 гости на партито бяха Ева Херцигова, Кейт Босуорф и Надя Ауерман, както и Жан Пол Гoтие, Елен фон Унверт. Стоейки под специално създадена Айфелова кула, гостите се насладиха на 70 модела бельо, спално бельо и аксесоари, които ще се появят в магазините на H&M и в бутиците на Sonia Rykiel на 5-ти декември.



Дизайнерката, която е най-популярна с плетените си облекла, ще пусне и дизайнерска колекция плетива за шведския лейбъл на 20 февруари 2010.



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.