Следва

Vienne

Рокля и ботуши: комбо, перфектно като bacon & eggs

Както дискутирахме в предния стил урок на седмицата, стилизирането на който и да е аутфит при температура от -7 представлява истинско предизвикателство.

All fashion преди 4 години

И понеже градусите навън продължават да се усещат основно така, днес продължаваме с даването на съвети, които и ще ни опазят топли, и ще ни помогнат да не изглеждаме като Michelin човече. В този ред на мисли роклята представлява неизменна част от гардеробите ни независимо от сезона, а в комбинация с ботуши пък се превръща в дяволски добър стайлинг прийом, от който се възползваме често, ден след ден.

Макар и да не звучи съвсем лесна за постигане, комбинацията е всъщност непринудена и почти безотказно работи добре. Ние сме изявлени фенове на миди дължините, говорейки за рокли, но формулата може да се приложи също таза при мини и макси модели, и то с лекота. Ако съдим по стрийт стайл кадрите, побрани тук, то мини дължината съвсем не е толкова претенциозна и дръзка за стилизиране, колкото изглежда. Тя стои еднакво добре както с боти до глезен, така и с ботуши до или над коляното.

Съчетани в контрастни ярки цветове като жълто и червено, или в по-безопасен подход - бежово и/или кафяво, избираме измежду десетките много добри примери за вдъхновение и чертаем своя mood board за следващите дни така>>>

More All fashion