Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 27.01 - 02.02

Годината на Металния плъх започна! Какво ни очаква, общо и по знаци

Независимо че Китай отмени тържествата по повода

Astro преди 4 години

Новата астрологична година според Китайския зодиак настъпва утре, 25-ти януари, и ще продължи до 11-ти февруари догодина. По принцип, това е най-големият празник в Китай, защото се свързва с новото начало, със семейството, с надеждите. 

Тази година, заради проблемите с т.нар. китайски вирус, или новият коронавирус, тръгнал от 11-милионния град Ухан, с който вече са заразени стотици хора в голямата държава, тържествата за настъпващата китайска пролет и нова астрологична година, бяха отменени. 

Това обаче не отменя настъпването на събитието и, оттук, всички очаквани промени и пренастройки, които касаят всички ни, всеки според знака, който е, съобразно годината, в която е роден.

Тук е мястото да припомним, че животните от китайския зодиак не са свързани със съзвездия.
Китайският цикъл от 12 части съответства на години, а не на месеци. И на последно място, китайският зодиак е представен от 12 животни, докато някои от знаците в западния зодиак не са животни, въпреки етимологията на думата зодиак.

Какво предстои за 12-те знака според китайския хороскоп от утре, с надтъпването на Годината на Металния плъх, четем надолу. 

Куче

Годините на кучето са: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 и 2018.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: три, четири и девет; зелено, червено и лилаво; роза, онцидиум и цимбидиум (семейство орхидеи); изток, югоизток и юг.

Родените в годината на кучето са склонни да бъдат независими, искрени, лоялни и решителни и не се страхуват от трудности в ежедневието. Поради тези характеристики те често имат хармонични връзки.

Силни страни: храбри, лоялни, отговорни, умни, смели и живи.

Слаби страни: чувствителни, консервативни, упорити и емоционални.

През 2020г. кучетата може да получат повече пари от финансови проекти, но трябва да поемат своите шансове активно. Мъжете ще имат късмет в любовта и по отношение на връзките си, но ще трябва да вземат инициативата в свои ръце и да се борят за това.

Плъх

Годините на плъха са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 и 2020.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: две и три; златно, синьо и зелено; лилия, африканска виолетка, момина сълза; югоизток и североизток.

Казват, че хората, родени в годината на плъха, са инстинктивни, проницателни и бдителни по природа. Могат да реагират добре и при най-лошите обстоятелства, те са изтънчени, популярни, жизнерадостни и много адаптивни.

Силни страни: адаптивни, умни, предпазливи, проницателни, бдителни, позитивни, гъвкави, отзивчиви и весели.

Слаби страни: плахи, нестабилни, упорити, придирчиви, липсва им постоянство и имат склонност да се оплакват.

През 2020г. плъховете ще имат доста късмет по отношение благосъстоянието и кариерата си.
Може да получат повишение на заплатата, повишение в работата или да вземат изпити, но здравословно са възможни заболявания на дихателната система и сърдечни проблеми. Що се отнася до любовта, тези, които нямат партньор, ще го намерят, ако се опитат усилено да го спечелят или ако потърсят помощ от по-възрастните. Съветват се да не пият твърде много и да не посещават много и претъпкани места за забавление.

Вол

Годините на вола са: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: едно и девет; червено, синьо и лилаво; лале, вечнозелен и прасковен цвят; югоизток, юг и север.

Хората, родени в годината на вола, се считат за постоянни, семпли, честни и откровени. Те са талантливи лидери със силна вяра и са много предани към работата си. Те мислят преди да действат, не се засягат лесно от обкръжаващите ги, но са консервативни и им липсвасъобразителност, могат да изглеждат мълчаливи и понякога упорити.

Силни страни: те са честни, работливи, търпеливи, предпазливи, остават спокойни в трудни ситуации, имат силна воля и са упорити.

Слаби страни: те са твърдоглави, не могат добре да изразяват идеите и чувствата си, лесно се смущават и са резервирани.

Според прогнозата 2020г. ще им донесе доста късмет по отношение на благосъстоянието. Може да спечелят много пари от работа и инвестиции, докато студентите ще имат късмет в обучението и на изпитите. По отношение на любовта, вероятно ще я срещнат на някое социалносъбитие и ще започнат връзка, докато по отношение на здравето може да имат малки проблеми, които са лечими.

Тигър

Годините на тигъра са: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: едно, три и четири; сиво, синьо, бяло и оранжево; цинерария и антуриум; юг, изток и югоизток.

Хората, родени в годината на Тигъра, са смели, жестоки, енергични, величествени и застрашителни и представляват символ на силата.
Те имат откровен характер и им е лесно да спечелят доверието на други хора.

Силни страни: те са толерантни, лоялни, доблестни, смели, интелигентни, добродетелни, може да им се има доверие.

Слаби страни: те са арогантни, избухливи, действат прибързано и имат склонност към предателство.

През 2020г. тигрите ще получат добри възможности в кариерата си и може да получат повишение, а също така ще получат помощ от страна на своите майки.
Може да изпитат трудности в любовния си живот.

Заек

Годините на заека са: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 и 2011.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: три, четири и девет; червено, синьо, розово и лилаво; кученце, хоста и фитония; изток, югоизток и юг.  Зайците обикновено впечатляват другите с образ на нежност, изящество и чувствителност. Те са романтични, изискват живот с „високо качество“.

Те са безконфликтни, могат да превръщат враговете в приятели и могат да работят бързо и ефективно.

Силни страни: те са нежни, чувствителни, състрадателни, дружелюбни, скромни и милостиви.

Слаби страни: влюбчиви, колебливи, твърдоглави, плахи и консервативни.

2020 година ще бъде задоволителна за зайците. Ще имат късмет в любовта и може да получат повишение. Не трябва да се приближават твърде много до водата и се препоръчва да се грижат добре за себе си, за да предотвратят заболявания на черния дроб и жлъчката.

Дракон

Годините на дракона са: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 и 2012.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: едно, седем и шест; златно, сребърно и сиво; томсъновклеродендрон, делфиниум и зюмбюл; запад, север и северозапад.

Драконите са живи, интелектуални хора, които много се вълнуват и които могат да различат правилното от грешното. Те не харесват лицемерието, клюките и клеветите, те са добросъвестни и откровени, но могат да бъдат арогантни и нетърпеливи.

Силни страни: те са решителни, вдъхновяващи, великодушни, чувствителни, амбициозни и романтични.

Слаби страни: те са ексцентрични, нетактични, избухливи, нетолерантни и нереалистични.

Прогнозите за благосъстоянието им за 2020г. са оптимистични, напредъкът в работата им ще се увеличава въпреки някои възходи и падения. Има вероятност да се натъкнат на комуникативен и интелигентен партньор.Разработването на добри хранителни навицище ги държи далеч от стомашно-чревни проблеми.

Змия

Годините на змията са: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 и 2013 година.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: две, осем и девет; червено, светложълто и черно; орхидея и кактус; североизток, югозапад и юг. 

Змиите са известни като чувствителни и хумористични с афинитет към литературата и изкуството. Те могат да бъдат недоверчиви, което ги прави малко параноични и колебливи.

Силни страни: благи хора са, хумористични, симпатични, решителни, страстни и умни

Слаби страни: ревниви са, подозрителни, лукави, непостоянни и равнодушни.

През 2020г. те ще се сблъскат с възможности да спечелят малко пари, докато на работното място може много често да бъдат подложени на голям натиск от страна на началниците си.  Проблемите, свързани с парите, могат да доведат до дисхармония между тях и техните приятели и роднини. Рисковите инвестиции и хазартът трябва да се избягват, тъй като могат да загубят много пари.

Кон

Годините на коня са: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 и 2014.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: две, три и седем; кафяво, жълто и лилаво; калия, жасмин и невен; североизток, югозапад и северозапад.

Те винаги впечатляват със своя динамичен, усърден и щедър имидж. Въпреки че са надарени с много блестящи качества, те трябва да се изправят срещу слабостите в своите характеристики.

Силни страни: те са сърдечни, добросъвестни, добри, независими и издръжливи.

Слаби страни: любов към харченето, прекалено честни, липса на постоянство.

През 2020г. конете ще имат голям шанс да се влюбят в някого, но биха могли да имат проблеми в кариерата, благосъстоянието и здравето. Поддържането на баланса между приходите и разходите е важно през 2020 г. Необходими са им много физически упражнения.

Овца

Годините на овцете са: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: три, четири и девет; зелено, червено и лилаво; карамфил, иглика и алисиум; изток, югоизток и юг.

Хората, родени в годината на овцете, са нежни, любезни, умни и добродушни и имат специална чувствителност към изкуството и красотата. Обичат спокойния живот.  Те са мъдри, нежни и състрадателни.В бизнеса са предпазливи и внимателни, докато в ежедневието си се опитват да бъдат икономични.

Силни страни: те са нежни, добродушни, внимателни, привлекателни, трудолюбиви, упорити и пестеливи.

Слаби страни: нерешителни, плахи, суетни, песимистично настроени и слабоволни.

По отношение на кариерата през 2020г. те ще бъдат подкрепяни от изтъкнати и уважавани хора, а също така ще имат късмет в любовта и връзките. Сингълите сред тях се очаква да срещнат любовта. Има голяма възможност тези, които са в стабилна връзка, да се оженят през 2020 година.

Маймуна

Годините на маймуната са: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 и 2016.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: едно, седем и осем; бяло, златно и синьо; хризантема и алиум; север, северозапад и запад.

На маймуните се гледа като на остроумни, находчиви и интелигентни, особено що се отнася до работата и финансите им. Те са живи, гъвкави, бързи и всестранно развити, но въпреки че са родени със завидни умения, имат няколко недостатъка като импулсивност и склонност да гледат отвисоко на останалите.

Силни страни: ентусиазирани, самоуверени, общителни и иновативни.

Слаби страни: ревниви, недоверчиви, лукави, егоистични и арогантни.

През предстоящата година маймуните ще имат голям шанс да бъдат повишени или да получат по-добра заплата, но трябва да намалят екстравагантните си разходи. По отношение на връзките, ергените ще привличат внимание в любовен аспект по социални събития и може да се влюбят в някого.

Петел

Годините на Петела са: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 и 2017.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: пет, седем и осем; златно, кафяво, жълто-кафяво и жълто; гладиола, слабонога и петльов гребен; запад, югозапад и североизток.

Хората, родени в годината на Петела според китайския зодиак, са честни, ведри, комуникативни и амбициозни. Те може да се ентусиазират бързо и лесно, но скоро става така, че им трябва вяра и търпение, за да довършат нещата.

Силни страни: независими, способни, сърдечни, самоуважаващи се и остроумни.

Слаби страни: нетърпеливи, критични, ексцентрични, тесногръди и егоистични.

Прогнозата за петела през 2020г. е нормална. Доходите им ще бъдат нестабилни и може да загубят пари поради непредвидени обстоятелства, докато в кариерата си ще се състезават с колеги, за да получат повишение, което може да доведе до конфликти на работното място. Петлите ще създадат нови приятелства с противоположния пол и може да започнат романтична връзка.

Прасе

Годините на прасето са: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 и 2019.

Щастливите числа, цветове, цветя и посоки на знака са: две, пет и осем; жълто, сиво, кафяво и златисто; хортензия, стомна и маргаритка; югоизток и североизток.

Роденият под знака на прасето е внимателен, отговорен, независим и оптимистичен и винаги показва щедрост и милост, когато търпи грешките на други хора. Но понякога може да е мързелив и да му липсва мотивация.

Силни страни: сърдечни, добронамерени, лоялни, честни и нежни.

Слаби страни: наивни, лековерни, мудни и избухливи.

Прасетата ще бъдат подложени на натиск на работното място през 2020г. и може да бъдат тествани от приятели и от хората около тях сподъл характер. Те ще станат много популярни сред противоположния пол, но ако не подхождат правилно във връзката си, това ще доведе до дисхармония в брачния живот.

More Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!