Следва

Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

От всеки тенисист скиор не става: Ноле, Йелена и децата в Италия

#familytime

Celebrities преди 4 години

Заслужил почивката си, че даже и отгоре, Джокович, 32, смени тенис ракетата с каска и щеки и се отдаде на пистите на луксозен курорт в Доломити, Северна Италия, придружен от любимата си Йелена и двете им невръстни дечица - Стефан и Тара.

В ски екип à la Пчеличката Мая, Ноле се завърна към - както самият той я нарича - първата си голяма любов. Не, не съпругата му - ските.

В интервю по една от големите сръбски телевизии преди време, Новак каза, че успешната му тенис кариера се предхожда от огромна страст по ските, от която не се е излекувал до ден днешен и смята за едно от най-големите удоволствия в живота.

Спортът, по който очевидно все още "е луд", е заразил и малчуганите в семейството, които видимо се радват и на снега, но най-вече на времето, прекарано с татко си.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.