Следва

Както ми харесва - Жени от Survivor 3

20-годишната Моника ще събличат слушателите на Pro FM

Моника Добринова от София е русата дама, която слушателите на радио PRO FM ще се опитат да „разголят” този...

Лица преди 14 години

Моника Добринова от София е русата дама, която слушателите на радио PRO FM ще се опитат да „разголят” този петък, 11 декември, в „Съблечи блондинката”. Русото изкушение се занимава с мода, като същевременно е и студент в специалност „Застраховане, финанси и счетоводство”.

Всеки слушател, който има желание да спечели 1000 лв. и да влезе в историята като човека, успял да съблече блондинка в ефир, може да се обади на телефона в студиото 02/4399438 по време на „Шоуто на Стан” в часовете между 10:00 и 12:00.

Освен удоволствието да чуе гласа на прекрасната Моника, да размени няколко думи със Стан и Робърт Янакиев (водещ на предаването „Надхитри блондинките” по PRO.BG), слушателят ще може да провери своите знания и да спечели паричната награда.

За „улеснение” на слушателите всеки ден до края на седмицата водещите на PRO FM ще задават въпросите, които най-вероятно ще се паднат в петък. Играта на Моника Добринова може да се слуша на живо на 101.1 MHz в София, а сайтът на радиото - www.profm.bg ще излъчва отново на живо всичко, което се случва в студиото. Докъде ще се съблече Моника, ще се изравни ли резултатът между блондинки и слушатели зависи единствено от феновете и приятели на PRO FM.

PRO FM се излъчва на 101.1 FM за София и онлайн на www.profm.bg

 

More Лица