И всичко стана РУСО!

И всичко стана РУСО!

Кая, Емили и Кайли вече не са в отбора на брюнетките: Блондинките се забавляват повече...

Карантината остави своите белези у всички ни - излишно килце или две, някоя друга психична травма... Но нищо не крещи "ИЗГУБИХ ТОТАЛЕН КОНТРОЛ" по-силно от емоционалните повреди, които нанесохме върху косите си. И въпреки че до фаза "Бритни от 2007" не се стигна (надяваме се), шоковото изрусяване, необмислените бретони и розовите кичури също не се категоризират като най-здравословните решения по принцип.


Стресът влияе на скалпа - как помагаме


Веднъж отворили врати, салоните за красота и специалистите в тях нямат търпение да ни посрещнат с отворени обятия и да поправят щетите, нанесени собственоръчно и с пълно съзнание - уж. С подкрепата на специалист, изглежда, ставаме още по-смели и жертвоготовни в желанията си, но няма лошо: лято е, промяната е на хоризонта!

Малцината, успели да овладеят креативния си импулс и да запазят фризьорската ножица далеч от лапите си, в момента ликуват, защото поне се преобразяват качествено, не бихме могли да отречем. Така де, какъв по-добър начин да отпразнуваме reunite-ването с любимия си коафьор от внезапната трансформация в платинено руса дива. На същите вълни явно вибрират Кая Гербер, Емили Ратайковски и Кайли Дженър - най-новите членки на Отбор Блондинки.

Forever брюнетката ЕмРата се появи изневиделица екстремно изрусена с помощта на козметичната компания Kérastase, чийто посланик е от години. За щастие, всички сме добре запознати с Blond Absolu серията на бюти бранда, първата по рода си ексклузивно посветена на грижата за русата коса, така че Емили ще свикне бързо с новия цвят на косата си. Обикновено моделите не си позволяват толкова драстични промени във външния си вид, но в случая на Ратайковски русата грива е печеливш билет за цяла кампания: от Kérastase обявиха, че атрактивната моделка е лицето на новата има кампания за Blond Absolu с насрочен за януари 2021 г. дебют. Русо гладно няма - очевидно... Честито!

Някъде там, отново отвъд Океана, забелязваме и същинският бюти хамелеон Кайли Дженър с премиера на платинено рус "Драко Малфой" боб. Дженър публикува не една, а цели две нови снимки - явно се харесва много! Любителка на перуките, този път Кайли все пак се решава на all-the-way трансформация и Интернет необятието ликува.

Междувременно Кая Гербер, която от известно време насам ни подготвя за подобна промяна, бе забелязана по-рано през седмицата в Малибу с искрящо руса "Барби" прическа - все пак, има ли Малиб у по-известен жител от русата кукла?

Та, коя е следваща, питаме?!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.