Следва

Новата дефиниция за еротика на Saint Laurent

Louis Vuitton x UNICEF

Louis Vuitton продължава партньорството си с УНИЦЕФ, този път с колекция от сребърни гривни, проектирани от художествения ръководител на марката Върджил Абло.

All fashion преди 3 години

Вдъхновен от катинара, измислен от Джордж Вютон (единственото дете на Луи Вютон, основателят), Абло продължава тенденцията с новата си колекция за Пролет/Лято 2020.

Гривните пристигат в оранжево, черно, ментово и синьо, завършени с почерка на Абло, а именно малки вериги, сребърен катинар и талисман Louis Vuitton.Новите аксесоари на Вютон са с цена, започваща от 430 щатски долара, 100 от които ще бъдат преведени като дарение към UNICEF.

Детският фонд на ООН, основан през 1946 г., цели да осигури на децата, засегнати от конфликти и бедствия, храна, достъп до чиста вода, образование и здравеопазване.До този момент партньорството на Louis Vuitton с UNICEF е събрало почти 10 М щатски долара.

"Продължавайки своята кампания #MAKEAPROMISE, Louis Vuitton се ангажира да осведоми и подпомогне UNICEF за подкрепа на най-уязвимите деца по света", казват от френската модна къща. „Купувайки Silver Lockit, проектиран от Върджил Абло, клиентите подкрепят UNICEF за подпомагане на деца, засегнати от конфликти и бедствия, за достъп до вода, храна, образование и здравеопазване. Това включва подкрепа за сирийски бежанци и приемащите общности в Египет, Йордания, Ливан, Ирак и Турция, както и деца, засегнати от скорошни природни бедствия."

Можем да купим гривната тук.

Или да дарим директно на UNICEF тук.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 4 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.