Следва

Start Shopping NOW: "От време на време нося бельо!"

MET Gala през годините в 30 незабравими визии

30 от най-ярките образи в историята на Модния бал

All fashion преди 3 години

Първият понеделник на Май тази година ще премине мълчаливо. Без червен килим, без стотици хиляди репортажи, без екстравагантни тоалети, без блясък, без вдъхновение. Единственото нещо, на което ни остава да се надяваме, е евентуалното му провеждане по-късно през Октомври (по ориентировъчни насоки на организаторите).


Кейт, Кийра, Мишел, рециклира ли някой?


Истината е, че в момент като този, повече от всякога очите ни (вдъхновено от изказването на Андре Леон Тели в The September Issue) жадуват красота. Защото вкъщи е хубаво, но имаме нужда от вдъхновение, с което да оцветим мислите и мечтите си. А MET Gala представлява точно това - мечта.

И как да си я доставим иначе, ако не разглеждайки цялото великолепие, събрано в архива на мащабния моден бал. В галерията горе>>> разглеждаме 30 от най-блестящите появи на червения килим пред Музея Метрополитън, някои по-скандални от други, но категорично запомнящи се. Хайде, вдъхновено да ви е!

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.