Следва

Най-красивите Коледни играчки

Червило плюс чифт обувки в същия цвят или най-горещият зимен тренд

Ако все още не си избрала обувките се за празника, имаме една много интересна и приятна идея за теб....

All fashion преди 14 години

Ако все още не си избрала обувките се за празника, имаме една много интересна и приятна идея за теб.

Вместо да съобразяваш цвета им с колана, чантата, ръкавиците и цвета на роклята, което отдавна не е готина идея, най-добре избере обувки в цвета на червилото си.

Да, червилото, все пак и гримът е много важен аксесоар.

В този случай след като избереш роклята, подбери цвета и нюанса на червилото. То трябва да ти отива, нали не гоним ефекта „клоун”. След това следва обувката. Вярно, че така леко те ограничаваме в избора й, но не можеш да се оплачеш от липса на червени, цикламени, с телесен цвят или черни обувки.

Виждаме те в рок тренда или с малка бяла рокля и смело черно червило и черни боти или отново в черно, може би рокля, с малко кожени елементи и наситено тъмночервено червило, стил женат-вамп.



Ако си представяш класическа празнична вечер, ние си те представяме в класическо яркочервено червило и съответните обувки, а тоалета нека бъде в черно, бяло или бежово. При избор на червена рокля нахално ти забраняваме червените обувки, нека да са в по-пастелен, дори телесен цвят, а върху устните сложи безцветен гланц.

Ако ще е парти, нека да е шарено, ярко и весело. В тези случай яркорозовото, цикламеното, лилавото и червеното червило са най-естественият избор, с който да облечеш стъпалата и устните си.

Идеята е готина и ненатрапчива, но много модна, ще си личи въображение и мисълта в аутфита ти, така че побързай, защото празниците идват.
 

More All fashion