While You Were Sleeping: Меган Фокс вече с нов мъж

While You Were Sleeping: Меган Фокс вече с нов мъж

Bye, Bye, Brian!

Слухове за предполагаемата раздяла на Меган Фокс и Брайън Остин Грийн, знаете, циркулират в медийното пространство от вече няколко месеца. В началото на седмицата в нов подкаст актьорът спомена, без да навлиза в подробности, че разводът им е факт след 10-годишен брак. За феновете на красивата двойка новините са направо трагични, но по всичко изглежда, че Меган вече има не по-малко привлекателна нова половинка. Ето какво се говори в западните медии:

В Us Weekly се появиха сведения за връзка между известния рап изпълнител Machine Gun Kelly (Колсън Бейкър), 30, и сексапилната актриса и майка на три.

Репортерите им засичат предполагаема двойка вече няколко пъти заедно и въпреки че Остин Грийн отговаря с: "Просто приятели са. Той е прекрасен човек." на въпрос за бившата му и рапъра, сме сигурни, че не всичко е такова, каквото изглежда.

Източници на горепосочения американския таблоид твърдят, че връзката между звездата на "Трансформърс" и Machine Gun Kelly е далеч от приятелска:

"Запознаха се на сета и станаха приятели много бързо, но малко след това всичко премина на романтична вълна", цитират от списанието. "Не може да се говори за сериозна връзка все още. Връзката им не е на този етап."

Едно знаем със сигурност - и то от самия Брайън Остин Грийн - изневери и ревност със сигурност не са сред причините за раздялата му с Меган. Както актьорът посочи, "пътищата ни се разделиха!"

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.