Следва

Еволюция на вечността: Levi's 501

Кой как избра да се рекламира: бабата на дизайнера за Jacquemus

You ROCK granny!

All fashion преди 3 години

Симон Порт Жакмюс успява за пореден път да покаже, че идеята е водещото, останалото са подробности, понякога наречени ограничения, като самоизолацията, например. Тези нетипични условия обаче, взети в добри ръце, могат само да засилят креативността. В рекламната кампания за пролетно-лятната си колекция креативният шеф на марката снима собствената си баба Лилин.


in Provence: Jacquemus става на 10 с епично шоу


Госпожата е много приятна, следва да признаем, като на снимките позира сред селски пейзажи, облечена ефектно в най-ярките тенденции на сезона – от роклята-бестселър La robe Manosque, която отбеляза невероятни продажби независимо от карантината, до силно разпознаваемите за френския бранд мини чантички и огромни шапки.


Nous t'aimons, Simon! Честити десет, Jacquemus!


Сладко е, че фотограф на рекламната кампания е самият дизайнер, като в подготовката и заснемането на сесията нямат участие никакви странични хора - в занятието не са ангажирани нито осветители, нито фризьори, нито визажисти. Самият Жакмюс споделя, че тази кампания е много особена за него - усеща я много искрена, много топла, а виделите я специалисти твърдят, че поредицата рекламни кадри е глътка свеж въздух сред огромното количество професионални снимки със звезди от първа величина и може да се очаква, съвсем справедливо, да се превърне в отправна точка за нова посока в рекламната индустрия.


Истината за #newjob на Jacquemus


 

 

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 11 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".