Следва

Happy Pride!

We love: Kenzo и Vans с нова съвместна колекция

Брандовете възобновиха партньорството си.

All fashion преди 3 години

В новата колаборация за пролетно-летния сезон креативният директор на Kenzo Фелипе Оливейра Баптиста принтира върху култовите Vans Sk8-Hi и Old-Skool архивна цветна шарка.


We love: Vans-ки с Фрида Кало


Освен обувките, в колекцията влизат 46 артикула облекло, също принтирани с флорални мотиви и изпълнени в ярки цветове. За направата на тениските и суичърите на бранда е използван органичен памук. В колекцията си намираме още чанти, панамки, поли и сукмани и даже скейтборди.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 11 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 11 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.