Следва

Споделянето на селфита в Инстаграм ни прави щастливи, доказаха учени

Дневен ХОРОСКОП - 24.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В петък сте оптимистично настроени през по-голямата част от деня и се усещате в подчертано добро настроение. Това може да се дължи на предстоящия уикенд, а може би има и друга причина за усмивката на лицето ви. В работата си следвайте съветите и напътствията на хора, родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Бъдете организирани и отговорни, за да не причините злополука или грешка поради разсеяност и небрежност. Денят благоприятства пазаруването за дете или млад човек, също и за дома. Конфликтите днес в повечето случаи ще са резултат от недоразумения или умишлено представена невярна информация.

Овен, Лъв, Стрелец: петък е благоприятен ден на ангажименти, свързани с роднини, които живеят в друг дом или на друго населено място. Денят ще бъде благоприятен за интелектуален труд, от който очаквате някаква материална или финансова полза. Днес само емоциите биаха били проблем за вас, ако не успеете да ги контролирате, разбира се. Петък подходящ за пътуване със семейството или по семейни причини.

Телец, Дева, Козирог: очаквайте срещи с приятели, роднини и познати днес. Предстои ви благоприятен ден, за да потърсите решение на семейните проблеми. Като цяло днес ще бъдете по-емоционални, чувствителни и докачливи. Новините, свързани с работа, бизнес или образование, могат да станат причина за важни разговори. Днес ще разберете за неприятни коментари, свързани с вас, от човек, когото сте считали за верен приятел. Бъдещето на връзката ви е обречено, ненужно е да казваме.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще преживеете приятно събитие, свързано с близък човек, най-вероятно от кръга роднини. В любовта предстоят разговори за подозрения или съмнения относно лоялността или връзката ви като цяло. Ако пътувате днес, бъдете внимателни, защото едно преживяване ще помрачи настроението ви. Очаква ви разговор или събитие, свързано с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Рак, Скорпион, Риби: в петък мнозина ще пътуват извън града, в който живеят. Днес доброто настроение на хората около вас до голяма степен ще зависи от вас. Вземете по-сериозно ролята си в семейството или в екипа, в който работите. Изненадата днес може да ви донесе разговор, среща или събитие, свързано с жена. Семейните срещи и събирания ще донесат приятни емоции и преживявания.

More Astro