Следва

Street Style: Color, Sweat & Cheers

Карин Ройтфелд вече не е Креативен директор на собственото си списание. Ето в полза на кого напуска поста

В допълнение, CR Fashion Book се сдобива и с нов редактор на печатното издание

All fashion преди 3 години

След назначението на Самира Наср като Главен редактор в Harper's Bazaar, най-новата (и неочаквана) рокада в модно-издателския бизнес се осъществява пред очите ни - в CR Fashion Book: емблематичната за модно-културната сцена стилистка Карин Ройтфелд се отказва от част от правомощията си като Креативен директор на собственото си издание в полза на Линет Найлендър.

Част от предходните работни ангажименти на Линет включват позиции в американския Vogue, списанията AnOther, Elle, Antidote, Dazed, Fader и Buffalo Zine, поста на Вицепрезидент по онлайн съдържанието в Alexander Wang, а последните й и най-мащабни позиции са като заместник Главен редактор в Teen Vogue и i-D.

Найлендър ще съчетава новата си позиция като Креативен директор на CR Fashion Book със задълженията Главен редактор на печатното издание, предават от WWD.


Beauty Starter: "Пийте повече еспресо, спете с грима си и не си правете селфита...", веруюто на Карин Ройтфелд


"Ако искам да бъда част от решението на проблема, да допринеса наистина към промяната на системата, то трябва да имам човек с истински глас до себе си", обявява Карин за новоназначението, визирайки цветнокожата си нова колежка.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.