Следва

We love Burberry Brit

Подаръци за всички и от сърце раздава ViewSofia

След още една успешно преминала година за най-четения моден лайфстайл в България, ViewSofia даде следната равносметка:

All fashion преди 14 години

След още една успешно преминала година за най-четения моден лайфстайл в България, ViewSofia даде следната равносметка:

Хиляди изцяло авторски материали с много снимки и голяма креативност; запазени рубрики, свързани с родни и чужди лица, с много мода и стил на живот.

В това число Сутрин в 7 точно, Стилът на…, Обувките на …, Експериментът възможен с …, The secret of… , Това, което знам, От архива, Еволюция на вечността, Както ми харесва, Петте неща, които /не/харесахме в модата, Новите лица на модата, и др.

Продължихме традиционно да създаваме класации в различни категории:
най-хубавите сака 
боти  
туника-рокля 
Храните за красота
Неносими модни неща

най-богати български модели
най-дразнещите личности в БГ ефира

Най-красивите български над 50
Топ 50 на най-красивите българи

Хиляди, хиляди лоялни читатели, които не спираме да награждаваме за дързостта, модната насоченост или просто верността към истинския стил на живот в лицето на ViewSofia .

Рубрики като Upgrade your Style - т-шърт Fornarina и сако Capasca, инициативи като Най-успешна реплика за свалка  търси “Сваляч номер 1”, който ще получи костюм Rollmann и тениска Capasca от последните колекции на марките, както и чифт чисто нови любими Converse, най-интересна тема във форума донесе козметика Estee Lauder  , както и новите заглавия от издателства Colibri и Еднорог, 2500 приятел на ViewSofia във Facebook, който спечели часовник Zable by Zoppini, точен коментар и други донесоха на нашите потребители различни подаръци.

Гривна Zoppini спечели Zlatno chudo с единственото точно предположение за най-красиви българи : „Белослава и Дани Тренчева! От мужкарците - Орлин 100%!!! Даже 110%!”

Очаквай от утре ексклузивни интервюта с Орлин Павлов и Даниела Тренчева.

ViewSofia ще продължава да ви изненадва с различни подаръци целогодишно.
 

More from View Sofia

More All fashion