Ваканцията на известните: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригез

Ваканцията на известните: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригез

На яхта в Сен Тропе

Година и три месеца след предното улавяне на плажуването на атрактивната двойка на страниците ни, като тогава отново дестинацията бе Сен Тропе - виждаме отново влюбените красавци Кристиано и Джорджина в топ лятна форма.

Франция очевидно е предпочитана дестинация за двойката, като и Италия не е съвсем неглижирана - през юли спортистът и годеницата му отдъхнаха в Портофино в компанията на трите деца на Кристиано.

35-годишният футболист на Ювентус, за който се твърди, че до седмици ще премине в нов клуб, и 26-годишният модел са на гигантска яхта, вероятно същата като миналата година, чийто наем, припомняме, е 200 000 долара на седмица, и се радват на лятото с пълни сили.

Кристиано ни изглежда леко разсеян и малко встрани от палубната суматоха, може би мисли важни неща, докато госпожица Родригез, която буквално се изстреля в топ орбитата на световните звезди покрай любовта си с португалеца, просто сияе от възторг. Тя е в черни танга бикини, той - в бански, достоен за стройната преса и отлични крака.


 


The Дебют: Джорджина на филмовия фестивал във Венеция


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.