Следва

Дневен ХОРОСКОП - 25.08.2020

HUAWEI Assistant - TODAY получи световно известната награда за дизайн "Red Dot" 2020

Услугата HUAWEI Assistant - TODAY бе наградена с "Оскар"-а в дизайнерската индустрия – наградата "Red Dot" за Brand & Communications Design.

All About Life преди 3 години

Red Dot Award е една от трите световни награди за дизайн, заедно с IF Design Award (Германия) и IDEA International Excellence Awards (Америка). В унисон с мотото на Red Dot “в търсене на добрия дизайн и креативност“, тази награда доказва усилията и стремежа на Huawei към непрекъснати иновации и осигуряване на интелигентно потребителско изживяване. Брандът бе сред малкото избрани, които получиха награди тази година, а хиляди участници се състезаваха за този международно признат печат за изключително дизайнерско качество.HUAWEI Assistant - TODAY е вашият личен асистент, разположен вляво от основния екран на смартфона. Активира се само с едно плъзване надясно. С него Huawei предлага на потребителите ново ниво на интелигентна производителност, като им помага на намерят услуги и информация, когато и където са необходими. TODAY осигурява също бърз достъп до различни услуги без изтегляне на приложението. От второто тримесечие на 2020 г., HUAWEI Assistant прави всеки ден живота на над 310 млн. потребители в над 170 държави много по-лесен и удобен.

От гледна точка на дизайна на продукта, HUAWEI Assistant - TODAY предлага интелигентно интегрирано потребителско изживяване. Функцията предоставя услуги като Search & Discovery, Quick access, Smart service dynamics & Content recommendation – всички достъпни само с едно докосване. Асистентът също така научава вашите предпочитания и предлага препоръки, които правят цялостното потребителско изживяване много по-интуитивно и оптимизирано.

С HUAWEI Assistant - TODAY потребителите вече могат с лекота да търсят всякакви приложения, настройки и файлове на своите смартфони като едновременно преглеждат персонализирания си информационен канал за интересна информация. Освен всичко това, ключова характеристика на HUAWEI Assistant са и интелигентните сервизни карти, които показват известия и напомняния въз основа на нуждите на потребителите. Със спортната карта, например, потребителите могат да бъдат постоянно информирани за любимия си отбор, докато получават напомняне, ключови подробности и актуална информация, свързана с предстоящо пътуване, благодарение на картата за пътуване.

HUAWEI Assistant – TODAY ще продължи да се развива в посока още по-интелигентни услуги на своите потребители, за да подобри тяхното ежедневие. За целта Huawei непрекъснато търси начини да оптимизира потребителското изживяване от гледна точка на потребителите като им предоставя личен асистент в ежедневните им дейности.

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.