Следва

Heaven от Marc Jacobs e новата Teen Dream Fashion колекция

Agent Provocateur: пет обикновени жени в страстно бельо, кампания Есен/Зима 20/21

Always an icon

All fashion преди 3 години

Луксозният британски бранд за бельо Agent Provocateur показа новата си рекламна кампания за идния сезон, като внушението на цялата поредица кадри е едно - женската красота е необятна, неочаквана и навсякъде.

Героини в сесията са пет непрофесионални модела, отскоро известни в социалните мрежи и белязали успех в различни сфери. Жените, избрани за кампанията, по мнението на бранда, отхвърлят всички възприети стереотипи, оформяйки собствения си стил. Автор на снимките е британската фотографка Шарлот Уелс.

Така, сред момичетата се оказват готвачката и фууд-блогър Джици Ерскин, която позира в черно-зеления комплект бельо Molly. Джици се прочу извънредно много около карантината с готините си уроци и напътствия как хората да приготвят прекрасна храна, докато са у дома. В кампанията влизат още: джаз-рап изпълнителката IAMDDB, истинското име на която е Диана де Брито - мацката носи полупрозрачния сет от дантела Kali; мотористката Доминика Грнова, облечена в син копринен комплект с леопардови акценти; базираната в Лондон модел и професионален геймър Жасмин Азия, която позира в бельото Kaylie от черна дантела с бродерии и розови звезди, а инструкторът по йога, актрисата и режисьор Бреана Бокс е в комплекта Lorna от син и бял тюл с с френска дантела шантили.

"Жената на 2020-та е истински хамелеон. Тя е искрящо женствена. Безкрайно енергична. Такава, каквато е. И открива радостта в малките неща - комфорта на ежедневието и неангажиращите приключения", ни казват от марката в Instagram.

Базираният в Лондон атрактивен бранд пое доста различна рекламна посока в последните години. Докато преди това политиката на фирмата беше да ангажира само красавици от A-листа, като Кейт Мос, Кайли Миноуг и Бар Рафаели, които бяха години наред топ звездите в кампаниите й, от лятото на миналата година нещата се промениха рязко, като за кампанията Пролет/Лято 2019 да демонстрират сластните произведения на AP бяха избрани жени-олимпийки.

Превключването е част от еволюцията на марката, която следим от момента на придобиването й от Four Holdings, фирма, собственост на ритейл могула Майк Ашли.

More All fashion