Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.09 - 27.09

Искаме да сме тя: кралица Летисия в това розово

Сарагоса, Испания

Celebrities преди 3 години

Градът посрещна кралската двойка по повод прием, организиран за 125-годишнината на най-силния местен ежедневник - El Heraldo de Aragon. Съответно на повода, високопоставената двойка е заедно, защитена от обикновени маски и просто божествено красива (ако се сетите къде откриваме този тип мъже, свободни, разбира се, моля пишете на офисния мейл), като неизбежно цялото внимание пада върху 48-годишната представителка на испанската кралска фамилия - Летисия, съпругата на крал Фелипе.

Както признаваме по-горе, ние определено искаме да сме Летисия, защото тази жена е просто изумителна - тя младее все повече, фина е като тръстика, изящна до прелестния крал и изобщо за каквото си мечтаем от малки е на фотосите в този материал. Розовото й отива безкрайно, още повече, че кройката на роклята Michael Kors (1 700 долара) е съвършена. Обувките са в тон, нещо, което е запазен знак на Летисия и са на бранда Магрит.


Белият костюм на Мелания от Майкъл Корс


Самият Фелипе бе награден на събитието с наградата Extraordinary Heraldo 125th Anniversary.

Съпрузите са сами на мероприятието, т.е. без двете си прелестни щерки, които са под карантина, след като се оказа, че съученичка на принцесите Леонор и София е позитивна на коронавирус.


Леонор и София

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 11 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.