Следва

The Vampire’s Wife X H&M: От 22 октомври в кината, опс, в магазините

Какво ново: Дженифър Лопес представи първата си чанта за Coach

Ooh La La 

All fashion преди 3 години

Първата дизайнерска колаборация на Дженифър Лопес с почти 80-годишния американски бранд за луксозни аксесоари Coach е факт.

51-годишната певица и актриса представи постижението чрез специална фотосесия, и, което е вярно, резултатът е добър. 

Ефектната госпожа Лопес пояснява, че чантата е измислена, скроена и изпълнена така, че дамите да могат да я носят по всякакви поводи. "Влюбваам се във всяка компактна чанта, която мога да сложа на рамо, така че ръцете ми да са свободни. Много исках тази чанта да напомня на самата мен. Да е glamour и cool", цитираме звездата. И показваме нейните начини да носи творението си. Наистина на всяко място и по всяка причина.  

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 15 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.