Следва

Louis Vuitton, Spring 2021 READY-TO-WEAR

The Vampire’s Wife X H&M: От 22 октомври в кината, опс, в магазините

На цени от 19.99 

All fashion преди 3 години

Доживяхме любим кралски бранд (вижте най-долу как го носят принцесите) да прекрачи прага на H&M, физически и онлайн, точно на 22 октомври 2020. Лимитираната колекция, сътрудничество с модната марка The Vampire’s Wife, е анонсирана от шведския ритейлър като смела, дръзка и женствена.



Иначе, коя е The Vampire's Wife? Жената на Вампира би могла да бъде и Сузи Кейв, бившият модел, който създава марката в Англия през 2014 и за нула време надува балона на успеха - просто формулата "фриволни рокленца с щипка готик глам" работи на Острава безотказно.


Сузи Кейв

Отделно, The Vampire’s Wife е бранд, извънредно харесван от двете най-активни в модно отношение високопоставени млади жени в английското кралско семейство - става дума за Херцогиня Катрин, 38, и  Принцеса Беатрис, 32, и двете диви фенки на марката, включително когато се касае за събития с официален характер.

От H&M съобщиха по повода, че се радват да анонсират тази поредна съвместна работа, като подчертават, че моментът с устойчивите материали са налице, а печатът на брит марката е напълно разпознаваем. Откриваме го в избрани магазини и на hm.com, от 22 октомври, четвъртък. 

"За мен беше чест да бъда дизайнер и креативен директор на това сътрудничеството. H&M положиха изключителни усилия, за да пресъздадат мрачния и чувствителен свят на The Vampire’s Wife. Надявам се, че тази колекция доставя толкова радост на тези, които я носят, колкото и на мен, когато я създавах”, казва Сузи Кейв.

Радостта от поканата The Vampire’s Wife да влезе в H&M достига висоти при мистичната дантелена мини рокля с подчертани рамене, кадифената рокля с детайл на деколтето и романтична сребриста дантелена пелерина – всичките изработени от рециклиран найлон и полиестер. Имаме още колиета, гривни и обеци, които насърчават причудливостта с изобразените върху тях облаци, очи и разбира се - вампирски зъби. Част от закачливите аксесоари са дантелени ръкавици без пръсти и подвижна яка с воал - и двете ни харесват много. Класическият черен цвят доминира в колекцията за загадъчно усещане, a блестящата сребърна дантела, пищните маншети и богатите кадифени текстури придават луксозен тон. Роклите са на цена от около 750 лева, но ако искаме само нещо за спомен - грабваме един от аксесоарите, които се движат в ниския ценови диапазон. 

„С това сътрудничество искаме да покажем на нашите клиенти, че модата може и трябва да вдъхновява и дава сила на жените да се чувстват като най-добрата версия на себе си. Вдъхновени сме от енергията и ценностите на The Vampire’s Wife и сме развълнувани да представим тази несъмнено специална колекция“, казва Мария Йостблум, ръководител дизайн дамско облекло в H&M.

Заедно с H&M, Сузи Кейв е креативен директор на кампанията. За нея светът на The Vampire’s Wife съдържа ключовите думи - сила, уязвимост, интимност, неизвестност и женственост. Музите на британската марка Саманта Сноу, Ева Апио и поетесата Грета Беламачина са звездите на кампанията, както в снимките, така и във филма към колекцията.

Как Катрин и Беатрис Британски предпочитат Жената на Вампира демонстрираме тук: 



  

More All fashion