Следва

Предложете снимка за дизайн на циферблата на Huawei Watch GT 2 Pro и можете да го спечелите

Дева Касел, хубавото дете на Моника и Венсан, изгря на корица

Моето гардже

Celebrities преди 3 години

Моето гардже е най-хубаво, казва всяка мама, и това е абсолютно вярно!
В случая, мама Моника Белучи може да изкрещи чудната българска приказка "Най-хубавото птиче" от Георги Райчев на целия свят, защото дъщеря й, Дева, вече е на корицата на топ модно списание (френското Elle), и наистина изглежда прелестно.

И не е само заради ризата, елека и корсета от Dolce & Gabbana. Просто по-голямата дъщеря на и без това прекрасната бивша двойка - Моника Белучи & Венсан Касел, която през септември навърши 16, е фотогенична, артистична и много модерна като типаж, освен че е дете на любими на французите, и италианците, родители.

Дебютът на Дева на корицата на изданието се случва точно 31 години след първата такава поява на майка й Моника.

На снимката на Дева Касел, публикувана в социалните мрежи, се вижда готиния ансамбъл на точки от италианците Долче и Габана, като в него присъства и секси вратовръзчица. Младата дама е фотографирана от Йонас Бреснан, често ангажиран от Harper's Bazaar, L'Oréal и Dior.

Припомняме, че в разгара на лятото, Дева поработи и по новата рекламна кампания на Dolce & Gabbana, снимките за която се проведоха на езерото Комо. От тогавашната порция красота запомнихме, че Дева е страхотно артистично момиче, с чудесна сочна фигура и страхотно бъдеще. Някой?

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.