Следва

Направи си сам

Тест за интелигентност

Ако търсите начин да се отървете от досадното гонене не време, придружено с честото поглеждане в циферблата на...

Fashion преди 16 години

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Ако търсите начин да се отървете от досадното гонене не време, придружено с честото поглеждане в циферблата на часовника, или просто искате да изглеждате по-умни, този часовник е за вас.

Английската фирма Time Techology<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong>, която изработва часовници, отчитащи времето на базата на двоичната система (по която всъщност работят компютрите), представя ново поколение джаджа – часовник Ibiza ride<@SITE_URLstrong>.

Той показва часа и датата с помощта на 60 светодиода, чиито стойности трябва да изчислите сами. Оказва се обаче, че е доста по-лесен за ползване от останалите бинарни часовници, дело на умните момчета от Time Techology<@SITE_URLstrong>. Трябва само да сте леко авантюрист и да знаете за какво служат трите колонки.

Ами лявата ви показва часовете (или месеца, ако е в режим на дата), а другите две - минутите (съответно дните). Светодиодите светват за 5 секунди при натискане на копчето, в течение на които трябва да изчислите стойността на показаните числа.

Трите светодиода в долния десен ъгъл, индицират дали в момента е изписан часът или датата, а при показване на часа – дали е преди обяд или след обяд.

Лесна работа! Трябва ви само малко време да свикнете и ето един начин, по който можете непрекъснато да стимулирате мозъчната си дейност.

http:@SITE_URL@SITE_URLwww.bezpanika.com@SITE_URLindex.php?
<@SITE_URLa>
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.timetechnology.com@SITE_URLproducts.php?category=4 <@SITE_URLa><@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Fashion