Следва

Raf Simons, Spring 2021 READY-TO-WEAR

Sonia Rykiel се завръща с онлайн магазин, пълен с култовите модели на французойката

Изчезнал за миг, митичният лейбъл на Соня Рикел се завръща с ново поколение онлайн магазин

All fashion преди 3 години

Пъстроцветни платове, възроден екстаз от живота и непреходност… За да преоткрие творенията на своята създателка (Соня Рикел почина през 2016-та), в навечерието на 2021-ва, модната къща, която известно време престоя без никаква дейност, се връща по стъпките към успеха с онлайн магазин, посветен на култовите модели и отличителния й стил, разпознаваем от километри.

Как се ражда идеята за обновлението на Sonia Rykile? Това е вид креативно дигитално рециклиране, което цели да преправи доброто старо и да го превърне в неустоимо ново. Уловен е еновият момент във времето, който поощрява винтидж тенденцията и устойчивата мода, и предвижда уникално шопинг преживяване, ориентирано към бъдещето.


Нечовешки независимата жена в колекцията на Sonia Rykiel


Sonie Rykiel възобновява дейността си чрез новия онлайн магазин, а главният мотив е Вечният гардероб!


Соня Рикел

Вярна на концепцията си за вечен гардероб, модна къща Rykilel прави наистина важна крачка към времето напред. В новия магазин откриваме онези дрехи и аксесоари, които донасят славата на своята създателка, вдъхновена от елегантната жена в търсене на свобода, естествено в ключовия за модната къща цвят - черно, с добавен малко дискретен блясък.


Соня се ражда през май 1930-та в семейството на румънец и рускиня... Sonia Rykiel, един велик живот


Накратко, новият начин да се докоснем до вселената на митичната Соня Рикел е на един клик разстояние.

More All fashion