Следва

Какво ще прави Мелания след Белия дом? Развод или друго

Меган Маркъл и принц Хари отдадоха почит на загиналите в Първата световна война

В почит

Celebrities преди 3 години

Меган и Хари, блестящи, и точно навреме, след като позатихна истерията около неясните изборни резултати в САЩ, посетиха гробищния парк в Лос Анджелис, за да отдадат почит на войниците и офицерите, загубили живота си в Първата световна война.

39-годишната бивша актриса и 36-годишният британски принц положиха цветя, набрани от собствената им градина, пред две паметни плочи.


Добра сделка за Меган и Хари, дълъг и сочен договор с Netflix


По повод публичната си изява, една от малкото през годината, Хари е избрал тъмен костюм, на който са окачени медалите, с които е удостоен по време на 10-годишната си военна служба. Меган е в чудесно вталено палто с колан в талията, тъмно, разбира се, в комбинация с тъмни обувки и чантичка.

Съпрузите носят маски, държат се за ръка и са просто прекрасни.

More from View Sofia

Taste Sofia: Япония в София, Umami!

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ... 

Петъчна доза секс: Анастасия Караниколау, ндп-то на Кендал и Кайли

Love преди 2 години

Тя е зодия Близнаци, родена на 9-то число. Партито за рождения й ден беше crazy и много стилно, както се уверяваме от визиите на Кендал и Хайли, а сега, с намигване към мъжката аудитория, си говорим само за Стаси и достойнствата й 

Кейт Бланшет пред Vanity Fair: за ролята в "Тар" и хомосексуализма в киното

Celebrities преди 1 година

Кейт Бланшет позира за списание Vanity Fair и говори за филма "Tar", за който получи третата си номинация за Оскар за най-добра актриса в главна женска роля. Разтоворът и сесията се случват точно месец преди нощта на Оскарите тази година (13-ти март)  

More Celebrities