Следва

Ваканцията на известните: Лео, ден преди ЧРД, на плажа в Малибу

H&M Home с колекция в сътрудничество с Даян фон Фюрстенберг

H&M HOMЕ представя новата си колаборация - с Даян фон Фюрстенберг - интериорна колекция, която ни подканва да изразим себе си с отличителните за Фюрстенберг цветове и десени

All About Life преди 3 години

Колаборацията се състои основно от вази, калъфки за декоративни възглавници, одеяла, свещи и други базови находки за дома. Колекцията H&M HOME x Diane von Furstenberg ще бъде налична през 2021 г.

H&M HOME се вълнува да предостави на клиентите си част от огромния архив десени на Даян фон Фюрстенберг, както и да се докосне до житейския й опит на успешна и креативна личност.


Дизайн за вдъхновение: "Кътчето" на Diane von Furstenberg


„Интериорът е моята голяма страст, затова съм щастлива от възможността да си партнирам с H&M HOME. С това сътрудничество искам да подканя клиентите да поемат отговорност за своя домашен декор и смятам, че домът е мястото, където можем както да си почиваме, така и да изразяваме себе си най-добре. Единственото правило, което следвам за интериора е, той да отразява моята личност, затова ви приканвам да създадете пространство, в което се чувствате удобно и не се страхувате да бъдете себе си“, казва по повод ангажимента Даян фон Фюрстенберг.

More All About Life