Следва

ЧРД, 48, прекраснико!

Ваканцията на известните: Лео, ден преди ЧРД, на плажа в Малибу

Леонардо ДиКаприо не отказва плаж и в разгара на ноември 

Celebrities преди 3 години

Точно в навечерието на 46-тия си рожден ден, прекрасният Лео, малко небрежен, но много хубав, както обичайно, бе засечен от ловците на безценни звездни мигове на плажа в Малибу. Този път не в компанията на 23-годишната му възлюбена Камила Мороне, а на 35-годишния му приятел и колега Емил Хърш и баща му Джордж.

След малко честитим на Лео с по-пипнати снимки рождения ден, а дотогава, признавайки, че винаги ни е приятно да надникнем с какво се забавлява холивудския любимец, констатираме, че:

- Лео не се страхува от студена океанска вода
- видимо се забавлява отлично в мъжка компания
- винаги има поне по един придружаващ домашен любимец със себе си - в случая куче, порода Хъски

На същия този плаж, Леонардо често е засичан с приятелката си Камила - последният път това се случи в средата на септември. По свидетелства на близки до актьора, в момента в любовните отношения на Лео цари абсолютна идилия. В периода на карантината, който двойката прекара заедно в една къща, отношенията им са станали особено близки. 


Ваканцията на известните: Лео ди Каприо, младото гадже, Шон Пен и неговото младо гадже в Сардиния


За ДиКаприо се знае, че е много независим като мъж, обожава да прекарва времето с приятелите си, но по време на карантината основно е споделял миговете си с Камила.
"Харесва му да е с нея, двамата са невероятно близки", споделя приятел пред журналисти. 

Самите Леонардо и Камила не коментират отношенията си в пресата. Все пак, честото намекване, че звездата е в тотален емоционален комфорт в сегашната си връзка, ни кара да мислим, че, независимо от двойната разлика във възрастта, като нищо е възможен брак между влюбените. Преди около месец дори се появиха слухове, че моделът е бременна, но на това не се получи официално потвърждение. Първите намеци за любовен роман тръгнаха обаче още през 2017-та, т.е. по стандартите ни, налице си е една сериозна история.  


Карантината на известните: Лео и Камила - сладка двойка на шопинг в LA


 

More Celebrities