Следва

Годишен ХОРОСКОП 2024: РАК

Годишен ХОРОСКОП 2024: БЛИЗНАЦИ

Няма по-сладко и интересно начало на годината от традиционния дълъг, наситен, личен годишен хороскоп на View Sofia, подробно за всеки знак, а днес именно... БЛИЗНАЦИ, веднага след ОВЕН и ТЕЛЕЦ

Astro преди 3 месеца

Наречете 2024 г. годината на промяната, защото това е вашата тема. Ще бъде всичко друго, но не и скучно.

Добре дошли в 2024 г., Близнаци. Очаква ви година на промени в работата и любовта през цялата година, но есента ще е най-преобразяващата. Това е така, защото от неделя, 1 септември, до вторник, 19 ноември Плутон, планетата на подземния свят и владетел на смъртта и прераждането, навлиза в Козирог и във вашия 8-ми дом, дома на секса, смъртта и трансформацията. Тези дати бележат кулминацията на вашите цели, чиито основи ще полагате в  първите две трети от годината. Опитайте да се отпуснете и да се възхитите от напредъка, който сте постигнали в края на ноември и през декември (трябва да можете да се отпуснете и да се насладите на празниците).

Както обикновено, Меркурий, пратеникът на боговете, се впуска в няколко от досадните си ретроградности. Можете да бъдете по-податливи на техните лоши ефекти, тъй като той е вашето управляващо планетарно тяло. На Нова година ретроградният Меркурий завърши, започвайки годината продуктивно точно навреме, за да могат всички да се върнат на работа. Но очаквайте типичните закъснения при пътуване, правописни грешки и завръщането на бившите по време през 2024 г. - от 1 април до четвъртък, 25 април, след това от понеделник, 5 август, до сряда, 28 август, и отново от понеделник, ноември 25 до неделя, 15 декември. Продължавайте да четете за още космически съвети за това как да направите 2024 изключителна година във вашите любовен живот, приятелства, кариера и здраве.


Важните астрологични събития на 2024 за Близнаци

Понеделник, 1 януари: Директен Меркурий
Понеделник, 1 април: Ретрограден Меркурий
Четвъртък, 25 април: Директен Меркурий
Понеделник, 20 май: Слънцето влиза в Близнаци
Четвъртък, 23 май: Венера влиза в Близнаци
Събота, 25 май: Юпитер влиза в Близнаци
Понеделник, 3 юни: Меркурий влиза в Близнаци
Четвъртък, 6 юни: Новолуние в Близнаци
Събота, 20 юли: Марс влиза в Близнаци
Понеделник, 5 август: Ретрограден Меркурий
Сряда, 28 август: Директен Меркурий
Понеделник, 25 ноември: Ретрограден Меркурий
Неделя, 15 декември: Директен Меркурий
Неделя, 15 декември: Пълнолуние в Близнаци

Любов и връзки

Любовният ви живот през 2024 г. ще е изпълнен с хаос и уютен комфорт. Когато Венера влезе във вашия знак в четвъртък, 23 май, любовта ще бъде безпроблемна. Ние знаем вашата тайна: понякога се улавяте, че живеете за драма, но това винаги ви стресира, Близнаци. Така че забележете колко добре се чувствате през този хармоничен период, докато звездите се подреждат, за да направят вашите романтични начинания гладки и леки, и работете, за да постигнете това ниво на уравновесеност през цялата година.

Подгответе се за известна турбуленция по време на "разхвърляното" Пълнолуние и Лунно затъмнение във Везни, което осветява вашия 5-ти дом, дома на удоволствието в понеделник, 25 март. Затъмненията са известни с това, че ускоряват събитията. Те прокарват каквото и да е необходимо действие, което сте отлагали, независимо дали става дума за събиране на смелост да поканите познат на среща или прекратяване на мъртва връзка. Опитайте се да изясните желанията си преди тази дата или затъмнението може да го направи вместо вас с допълнителна доза хаос.

Също така, оградете сряда, 2 октомври, в календара си, тъй като тя носи още едно хаотично затъмнение отново във вашия 5-ти дом. Тъй като тази атмосфера прави караниците с партньор по-вероятни, независимо дали сте необвързани или имате връзка, най-устойчивият на затъмнение начин да се насладите на удоволствие по това време е със секс играчка.

Юнона, астероидът на ангажираността, се премества във вашия 5-ти дом в петък, 9 август. Този транзит може да сигнализира за преминаване към по-интимна фаза в отношенията. Ако сте необвързани, може да се окажете готови да се установите или ако вече сте обвързани, връзката ви може да достигне нови дълбочини. Тази тема продължава, когато Венера се присъедини към Юнона във вашия 5-ти дом в четвъртък, 29 август. И накрая, Венера влиза в Стрелец и във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата, в четвъртък, 17 октомври, подготвяйки сцената за една сочна есен. 

Приятелства

По време на промените в любовта и работата през 2024 г. вашите приятели ще действат като стабилна основа. Обещайте си сега, че (дори когато Меркурий е ретрограден) ще протегнете ръка, за да направите планове и да се свържете с тях. Ако се окажете в обвързваща романтична връзка, не забравяйте за приятелите си.

Затъмненията наистина могат да поставят всеки на ръба, те са параноични и тревожни. Има Новолуние и Слънчево затъмнение в Овен и във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата, в понеделник, 8 април. Въпреки че най-общо казано, купоните с приятели се насърчават през цялата 2024 г.; може да искате да оградите тези дати в календара си и да изберете да останете вкъщи с котката и кучето. Ако нямате домашен любимец, поне се настанете удобно в меки одеяла и се оставете да преядете с нещо любимо без чувство за вина. Една допълнителна дата с прогноза за драма идва, в по-малка степен от Затъмнението, по време на Пълнолунието в Овен в четвъртък, 17 октомври. Един толкова социален знак като вас често се нуждае от напомняния да не прави нищо.

Кариера

2024 вижда дълбока финансова и кариерна еволюция. Юпитер, щастливата планета, която разширява каквото и да докосне, е в Телец, пребиваващ във вашия 2-ри дом, дома на притежанията от началото на 2024 г. до събота, 25 май. Този транзит показва, че първата половина на годината е особено мощна за постигане на изобилие. Въпреки че това може да означава повече пари, не забравяйте да балансирате везните, като използвате тези транзити, за да проверите навиците си за харчене. Понякога можете да сте спонтанни и малко лекомислени с трудно спечелените си пари, Близнаци.

Новолунието е лунната фаза, свързана с новото начало. Има едно в Риби и във вашия 10-ти дом, дома на социалния статус, в неделя, 10 март. Това може да ви накара да започнете нова работа, да стартирате страничен проект или дори да се оттеглите, за да се съсредоточите върху баланса между социален и личен живот. Близнаците тогава ще изпитват внезапни осъзнавания за това как искат да прекарват времето си и е добре да използват това новолуние за определяне на намерения.

Венера, владетелката на парите, се плъзга във вашия знак в четвъртък, 23 май, което прави това магическо време идеално за проявяване на богатство и щастие. Не забравяйте, че повече пари не винаги означава повече радост. Докато Венера е във вашия знак, имате допълнителна звездна сила по отношение на всички неща, свързани с работата и парите. Присъствието на Венера във вашия знак засилва вашите способности за убеждаване, особено при бизнес преговори.

През есента най-забележителната дата по отношение на професионалните постижения идва по време на Пълнолунието в Телец и във вашия 2-ри дом в петък, 15 ноември. Тази дата ви моли да се свържете със себе си. Чувствате ли, че сте там, където искате да бъдете, и ако не, какво можете да направите, за да промените курса, без да жертвате прехраната си?

Здраве и уелнес

Тъй като астролозите не са лекари и хороскопите не са диагнози, нека поговорим за уелнес процедури. Помислете за хубава грижа за кожата, много сън и добра за душата суета. Всеки трябва да бъде в крак с посещенията при лекар, но този раздел е за това да се чувствате добре през 2024.

Понякога усещането, че сте в крак със здравето си, означава да останете сами със себе си. Направете го на и около стресиращото Пълнолуние в Скорпион и във вашия 6-ти дом, дома на здравето, във вторник, 23 април. Тази лунна фаза възбужда хората и ги подготвя за действие, което може да бъде забавно, но води до драма. Откажете се от чашите текила и изберете дълги бани и чаша вино или чай у дома.

Ще се чувствате се много горещи, когато красивата Венера, владетелката на красотата, навлезе във вашия знак, Близнаци, в четвъртък, 23 май. Венера също управлява парите и любовта; вероятно ще бъдете търсени по време на този транзит, така че носете какъвто и да е грим, който ви кара да се чувствате могъщи и си почивайте починете между горещия секс и честването на професионални постижения. По-късно през годината, в неделя, 22 септември, Венера се премества в Скорпион и във вашия 6-ти дом - транзит, който изисква нежна грижа за себе си. Кой не иска да се отдаде на меко спално бельо, хидратирана кожа и приятни аромати до края на 2024 г.? 

More Astro