Следва

Годишен ХОРОСКОП 2024: ДЕВА

Годишен ХОРОСКОП 2024: РАК

Няма по-сладко и интересно начало на годината от традиционния дълъг, наситен, личен годишен хороскоп на View Sofia, подробно за всеки знак, а днес именно... РАК, веднага след ОВЕН, ТЕЛЕЦ и БЛИЗНАЦИ. 

Astro преди 3 месеца

Прочетете месечния хороскоп на вашия знак, за да сте в крак с това, което вселената е подготвила за вас, или разгледайте личностния профил на Рака, за да научите повече за чертите на вашия знак.

Добре дошли в 2024 г., Раци. Плутон, планета на смъртта и прераждането, се впуска във важно пътуване за цялата година - което е определящо за любовта и връзките ви. Нека първо да поговорим за любовта, става ли? Планетата на преображенията е във Водолей и във вашия 8-ми дом, дома на секса, смъртта и трансформацията, от събота, 20 януари, насърчавайки ви да разширите полето си на чувственост, независимо дали си давате почивка от срещи или експериментиране с изкривяване и фантазия. Плутон се потапя в Козирог и във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата, в неделя, 1 септември, където ще остане до вторник, 19 ноември, внасяйки големи, но добре дошли промени в най-важните ви взаимоотношения. На тази дата той се връща обратно във Водолей и във вашия 8-ми дом, давайки ви време да празнувате любовта си с чувственост до края на годината.

Тъй като Луната е вашето управляващо планетарно тяло, един стресиращ аспект на 2024 г. е, че двете Лунни затъмнения ви засягат повече отколкото другите знаци. Първият пристига в понеделник, 25 март, а вторият във вторник, 17 септември. Затъмненията могат да ви накарат да се чувствате изтощени, така че наложете повече грижи за себе си, особено за съня, на и около тези дати. Ако излизате с някого, нека това е доверен приятел. Въпреки че като цяло 2024 г. е студена година за вашите приятелства, любовният ви живот, или по-скоро интимният, и особено професионалният ви живот ще се преобърнат по най-добрия възможен начин.

Важни астрологични събития за Рака през 2024

Понеделник, 25 март: Пълнолуние и лунно затъмнение във Везни
Понеделник, 17 юни: Венера влиза в Рак
Понеделник, 17 юни: Меркурий влиза в Рак
Четвъртък, 20 юни: Слънцето влиза в Рак
Петък, 5 юли: Новолуние в Рак
Сряда, 4 септември: Марс влиза в Рак
Вторник, 17 септември: Пълнолуние и Лунно затъмнение в Риби

Любов и връзки

Вашият любовен хороскоп за 2024 г. подчертава колко здрави стават връзките ви, когато комбинирате романтика с логика. Венера навлиза в Козирог и във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата във вторник, 23 януари, което ще донесе така необходимата доза базирано на факти мислене във вашия романтичен живот. Вие сте поетът на зодиака и знаете как да изразявате чувства (и да ги изпитвате дълбоко). Малко логика ще ви помага да действате ефективно спрямо всички емоции.

В понеделник, 17 юни, Венера навлиза във вашия знак, предвещавайки един от най-романтично заредените периоди в годината. Този транзит засилва способността ви да се грижите и да допускате любовта, което го прави идеално време за задълбочаване на съществуващи връзки или привличане на нова любов. Вашият вроден романтизъм ще е на върха тогава. Едновременно с това, в понеделник, 17 юни, Меркурий, комуникаторът, също влиза във вашия знак. Това двойно събитие подобрява способността ви да изразявате чувствата и желанията си в любовта. Използвайте това време, за да проведете смислени разговори с партньора си или да изразите чувствата си към някого, по когото си падате. Също така е подходящ момент за изясняване на евентуални недоразумения.

Плутон, както казахме, се впуска в специално пътуване през цялата година, което е важно за любовта и връзките. Започвайки от събота, 20 януари, Плутон във Водолей разтърсва вашия 8-ми дом, дома на секса, смъртта и трансформацията. Очаквайте промени в интимния живот, вариращи от изследване на нови фантазии до преосмисляне на сексуална ориентация. Този период е за откриване на латентни аспекти на вашата сексуалност. След това, в неделя, 1 септември, Плутон за кратко влиза отново в Козирог, съживявайки вашия 7-ми дом, дома на партньорствата. Тази фаза обещава романтична есен. След това, във вторник, 19 ноември, Плутон се завръща във Водолей, добавяйки физическо удоволствие към емоционалните връзки, a.k.a. комбинацията за най-забавното и пълноценно изживяване при срещи.

И накрая, сряда, 4 септември, бележи още една значителна промяна по въпросите на любовта, тъй като Марс навлиза във вашия знак, Рак. Марс, управляващ желанието, ще разпали вашите страст и увереност в любовта. Прегърнете тази енергия, за да изразите уверено своите нужди и желания. Това е време за смели романтични жестове и възприемане на пълния спектър от вашето емоционално и сексуално същество.

Приятелства

Какво правихте на Нова година? Докато като цяло 2024 г. е стабилна година за вашите приятелства, през първия месец на годината може да има неочаквани сътресения или драма. Това е така, защото Уран, дивото дете на зодиака, владетелят на изненадите, е ретрограден от началото на 2024 г. до 27 януари 2024 г., в знака на Телец и във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата. Да, това може да означава, че сте се разочаровали от приятел (или той ви се дразни) или че дори сте се скарали с някой, скъп на сърцето ви. Въпреки това, това може също така да означава желана промяна. Най-вероятно някой познат ще ви изненада с обмислен акт на доброта, който ще ви сближи. Въпреки че не всички промени са лоши, те могат да бъдат стресиращи, така че полагайте повече грижи за себе си от обикновено през първия месец от годината.

Както беше отбелязано, 2024 г. изглежда сравнително спокойна и надеждна за вашите приятелства, което е както трябва да бъде. Ще имате нужда от солидна основа. И независимо от социалното ви състояние, трябва да продължите да отделяте време и усилия за тях. Има една дата, която идва с прогноза за драма, и това е Пълнолунието и Лунно затъмнение във Везни във вашия 4-ти дом, дома на жилището и семейството, в понеделник, 25 март. Не забравяйте, че Лунните затъмнения могат да накарат всеки да се чувства на ръба. Вие сте по-склонни към ефектите, тъй като Луната е вашето управляващо планетарно тяло. Тъй като този аспект попада във вашия 4-ти дом, ще искате да се успокоите, за да избегнете драмата. Вие се грижите за семейството толкова, колкото гласи репутацията ви. Това обаче не означава само кръвни роднини. Вие се грижите за приятелите си също толкова дълбоко. Така че, ако се чувствате параноични около това затъмнение, изчакайте ден или два, използвайте рационалния си ум и помислете, преди да се нахвърлите срещу някого.

Кариера

2024 г. започва с висока енергия (всъщност това са страхотни новини на работния фронт) с Пълнолуние в Лъв, попадащо във вашия 2-ри дом, дома на притежанията, в четвъртък, 25 януари. Пълнолунията символизират кулминация, което означава, че тази Лунна фаза може да донесе добре дошли финансови новини. Въпреки че звездите работят в рамките на нашите икономически ограничения, добре е да искаме и да вярваме. Ако звездите имат своето изявление, този ден ще донесе положителен обрат във вашите финанси. Може да е очаквано, но не забравяйте, че повечето промени изглеждат бързи, но всъщност са резултат от години работа. Марс се премества в Овен и във вашия 10-ти дом, дома на социалния статус, във вторник, 30 април, което показва, че ще получите повече последователи, похвала на работа или известно признание. Не забравяйте, че това е свидетелство за вашите упорит труд и отдаденост.

С началото на лятото и вашият сезон се приближава, още повече добри новини ще идват към вас по отношение на кариерата и творческите проекти, когато Венера, която е толкова щедра, че управлява парите, любовта и красотата, навлезе във вашия знак в понеделник, 17 юни. Този транзит предвещава изобилен период, узрял с потенциал за напредване на вашите мечти, независимо дали това са стиховете, които пишете нощем и се надявате да публикувате, или дневната ви работа, и в идеалния случай увеличаване на доходите ви. На същата дата Меркурий също влиза във вашия знак (отбележете понеделник, 17 юни, в календара си). Този съвпад на Венера и Меркурий кара думите ви да са като капки мед. Съвет за любителите на ритуали: Направете заклинание, като намажете устните си с истински мед и направете думите си още по-сладки. Тогава ще е страхотно време да преговаряте за повишаване на заплатата, да започнете страничен бизнес или да се застъпите за по-здравословен баланс между професионалния и личния живот.

Венера навлиза в гордия Лъв и във вашия 2-ри дом, дома на притежанията, в четвъртък, 11 юли, което показва, че цялото лято ще е отлично време да поискате това, което искате от материалния свят. И точно когато листата започнат да се променят, Марс ще навлезе във вашия знак, Рак, в сряда, 4 септември, повишавайки вашата увереност и помагайки на другите да слушат. И след толкова натоварено лято, опитайте се да се отпуснете през есента и зимата, наслаждавайки се на плодовете на своя труд.

Здраве и уелнес

Запомете, Раци - Луната е вашето управляващо планетарно тяло, което означава, че сте адски креативни и силно емоционални интелигентни - което обаче има и няколко недостатъка. Единият е, че въпреки че затъмненията са стресиращи за всички, Лунното разнообразие вас ви засяга повече от другите. Първото такова събитие от годината идва в понеделник, 25 март. Облечете си дрехи за почивка, яжте вкусна храна и избягвайте драмата около тази дата. Другото идва по-късно през годината във вторник, 1 септември, и ние предписваме същата рецепта - сън и грижа за себе си, колкото може в по-големи количества.

Когато Венера влезе във вашия знак, Рак, в понеделник, 17 юни, пригответе се да се почувствате много красиви. Тъй като вашият сезон започва само няколко дни след това, в четвъртък, 20 юни, вие заслужавате да се поглезите с подарък за рождения ден, като възхитителни нокти, хубав нов цвят на косата или смел грим. Ако искате спестявате средства, можете напълно спокойно да помолите някой друг да купи тези възхитително суетни подаръци за вас.

More Astro